Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A szüleim kicsi korom óta soha nem adtak nekem puszit, így... fórum

A szüleim kicsi korom óta soha nem adtak nekem puszit, így... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. _zsuzsina_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 25. 15:33
Küldök egy virtuális ölelést :)
12. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 19:12

A keresztanyád "tanított meg"? Nekem furcsa ez a kifejezés a puszira.

Ha jól belegondolok, már óvodában adtam puszit a "vőlegényemnek". :D Anyámék csak alkalmakkor adtak nekem puszit. Megölelni talán sosem öleltek meg. De ettől még a gyerekeimmel természetes a puszi, az ölelés - bár valószínűleg ritkább, mint más, érzelemkimutatóbb családoknál. Sajnos minden berögződést nem tudtam levetkőzni.

nov. 24. 16:16
borzasztó
10. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 15:21
Hogy lehet megállni hogy nem puszikálja össze-vissza az ember a gyerekét? Ehhez nem kell a semmilyen szülői ráhatás ez zsigerből jön. Bár nem tudom elképzelni hogy névnapkor, szülinapkor vagy más egyéb ünnepekkor nem adtál puszit a gyerekeidnek.
9. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 10:45
Nem a puszin múlik, ha egyébként szeretetben,biztonságban nőttek fel
nov. 24. 10:15

Én se vagyok az a puszilkodós, de a gyerekeim meg az unokám azért csak megpuszilgatom.

Kivéve, az egyetlen lány unokám,ő aztán nem szereti a puszilgatást, úgyhogy nem is erőltetem.

nov. 24. 10:07
Furi. Én amikor voltak állatkáim, náluk sem bírtam ki, hogy ne puszilgassam őket. És elhiheted, hogy engem sem puszilgattak. Ez nem ezen múlik. 😄
nov. 24. 08:04
Nem birnám ki, hogy ne adjak a gyerekemnek, unokámnak.
nov. 24. 07:40

a nemet mentalitäs lehet hasonlo idöseknel.

eszakon nincs ilyen testi erintkezes szülö gyermek között, de minnel delebbre megyünk az orszägban lefele, ott mär van.

nov. 24. 00:17

Az én szüleimnek sem adtak, soha. Ők sem nekem. Én sem nekik… Apámnak soha, anyámnak talán alkalmakkor, de érzem magamon, hogy alig érek hozzá, kapom el a fejem minél hamarabb.

Másokkal szemben viszont nincs problémám.

Nem hibáztatom a szüleim, mert tudom, hogy nem ők tehetnek erről.

Te se gyötörd magad, biztosan megértenék ezt a te gyerekeid is. 🤍

nov. 23. 23:46
Mese habbal.
nov. 23. 23:11

Fura számomra, hogy csak 12-16 éves korodban puszilt meg még a keresztanyád is. Addig nem találkoztál vele?

Az meg végképp furcsa, hogy anyaként nem puszilgattad a gyermekeidet. Még az állatok is nyalogatják a kicsinyeiket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook