A szüleim kicsi korom óta soha nem adtak nekem puszit, így... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A keresztanyád "tanított meg"? Nekem furcsa ez a kifejezés a puszira.
Ha jól belegondolok, már óvodában adtam puszit a "vőlegényemnek". :D Anyámék csak alkalmakkor adtak nekem puszit. Megölelni talán sosem öleltek meg. De ettől még a gyerekeimmel természetes a puszi, az ölelés - bár valószínűleg ritkább, mint más, érzelemkimutatóbb családoknál. Sajnos minden berögződést nem tudtam levetkőzni.
Én se vagyok az a puszilkodós, de a gyerekeim meg az unokám azért csak megpuszilgatom.
Kivéve, az egyetlen lány unokám,ő aztán nem szereti a puszilgatást, úgyhogy nem is erőltetem.
a nemet mentalitäs lehet hasonlo idöseknel.
eszakon nincs ilyen testi erintkezes szülö gyermek között, de minnel delebbre megyünk az orszägban lefele, ott mär van.
Az én szüleimnek sem adtak, soha. Ők sem nekem. Én sem nekik… Apámnak soha, anyámnak talán alkalmakkor, de érzem magamon, hogy alig érek hozzá, kapom el a fejem minél hamarabb.
Másokkal szemben viszont nincs problémám.
Nem hibáztatom a szüleim, mert tudom, hogy nem ők tehetnek erről.
Te se gyötörd magad, biztosan megértenék ezt a te gyerekeid is. 🤍
Fura számomra, hogy csak 12-16 éves korodban puszilt meg még a keresztanyád is. Addig nem találkoztál vele?
Az meg végképp furcsa, hogy anyaként nem puszilgattad a gyermekeidet. Még az állatok is nyalogatják a kicsinyeiket.
További ajánlott fórumok:
- A szüleim katasztrofálisak
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Miért ellenzik ennyire szüleim a kapcsolatomat?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig
- Meleg vagyok, de szüleim nem fogadják el
- Legyetek a szüleim!