Van egy Bee Gees Kazettám, Magyar előadóval, magyar szöveggel. Tudja valaki ki az előadó és lehet-e cd-t kapni valahol ebből? (tudásbázis)
8. stokimagdi
2010. jún. 23. 18:48
Sajna nem, ha ránkjön a nosztalgia akkor kazettázunk.
:D
7. d345cbf72a
2010. jún. 23. 06:59
Sikerült végülis ezt a kazettát CD-n megszerezni? Mert nekem is ez a zenei anyag kazettán van meg, de ha sikerült CD-n megkapni valahol, akkor én is utánanéznék.Már ha érdemes...:-)
6. Pofi (válaszként erre: 5. - Stokimagdi)
2008. szept. 26. 16:32
Nincs mit. :)
5. stokimagdi
2008. szept. 26. 16:29
Mégegyszer köszi!!!!!
4. stokimagdi
2008. szept. 26. 16:29
Váó. Meg is van.
Ami nekem van kazettán az a Szombat esti láz c. album 13 dala magyarul.
Most láti, van nekik még egy? Tűz és viz?
Szomor, Kocsándi, Varannai, Nem ismerem őket, de nagyon jó.
3. stokimagdi
2008. szept. 26. 16:17
Köszi szépen, nálam kb 12 éves. De még szól. A férjemmel ez a közös "zenei anyagunk " de azóta sem hallottuk ezt sehol, viszont jó lenne belőle egy cd.
2. Pofi
2008. szept. 26. 16:13
Gipp's Egylet néven keress rá.
Szomor Gyuri biztosan énekelt benne, meg még 2 srác, az ő nevükre már sajnos nem emlékszem, de a számok nagyon szépek voltak.
Kb. 15 éves történet.
1. stokimagdi
2008. szept. 26. 16:04
Van egy Bee Gees Kazettám, Magyar előadóval, magyar szöveggel. Tudja valaki ki az előadó és lehet-e cd-t kapni valahol ebből?
További ajánlott fórumok:
- Egy üzletkötő, milyen szöveggel tud átjutni egy titkárnőn a főnökhöz?
- Ti milyen szöveggel kezdeményeztek beszélgetést egy lánynál?
- Kisfiam imádja a Zimme-zumm és a Cifra palota dvd-t.Rengeteg gyerekdal alatta a szöveggel.Tudtok még ilyen típusú dvd-ket ajánlani nekem?
- Fiús papa milyen szöveggel kérje meg fia számára a lányos szülőktől a kezét?
- Sok csillogó képet láttam itt a fórumon, a glitter-grafics.com szöveggel.Hogyan tudok onnan ide képet felrakni?
- Melyik az az opció a word-ben, amikor a beírt szöveggel mindenféle kreatív dolgot lehet művelni, pl a szöveget ívesre állítani.