Van-e köztetek olyan, aki művileg sterilizáltatta magát? (tudásbázis kérdés)
Fizetős,tb-re csak eü okok miatt csinálják meg.
Nőgyógyász elmond mindent ezzel kapcsolatban.
2x3 hónap a gondolkodási idő,ez két nyilatkozattételt jelent,az összeg korházanként eltérő lehet.
Nagyon régi a topik én kocsit felfrissítem.
40 éves kor felett végeznek - e ilyen műtétet esetleg tb-re ingyen? Mik a feltételek?
Köszönöm ha valaki éppen érintett a dologban
Sziasztok.
Végeztek valakinél refertilizációs műtétet???
Engem nagyon érdekelne a folyamata illetve az eredmény.És hogy hol csinálják még ezt a műtétet.
Hát,minden elismerésem a férjednek!
Én is feldobtam,hogy mi lenne,ha átválalná ezt a dolgot,de hallani sem akart róla.
Igazán tisztelhet téged és megbízik benned.Én csak gratulálni tudok Nektek!
Nem értem, mert 2 éve törvényben van, hogy mindenkinek megcsinálják a sterilizáló műtétet 18 éves kor felett. Volt is ebből nagy felháborodás anno, hogy átestek a törvényalkotók a lovon.
Amúgy a kérdésre igen a válaszom, bár nem én, hanem a férjem sterilizáltatta magát.
Mivel, akkor még a régi törvény volt érvényben és a férjem fiatalabb volt a korhatárnál (még most is:)), mi viszont semmiképpen nem akartunk több gyermeket, ezért Bécsbe kellet kimenni, megcsináltatni a műtétet.
"akkor semmi kifogásom"- ez azt jelenti, hogy ugy erzed, jogod lenne ilyesmit kifogasolni?
Semmivel sem kevesebb valaki ettol.
Mellesleg ferfi sem attol lesz valaki, hogy termekeny.
honnan tudod? :)
Csak nem itt dolgozol a szomszéd szobában? :D
Nem olyan könnyű engem megsérteni! :)
Ez a törvény engem megnyugtat.
(Nyomás haza, lejárt a munkaidő!:))
wow
gyönyörűek a gyerekeid!!!
És utána is lesznek :)
A gyerek addig gyerek marad amíg élnek a szülei (tapasztalatból mondom)
Hiába felnöttek igénylik a lelki, az anyagi és mindenféle támaszt
:)))
Ez esetben én vagyok a ..sz.
Na igen,ezt ő is tudja .De jön a "majd ha nagyok lesznek" szöveg.
Na és? mondom én,addig is vannak gyerekeink!
hmmmmmmm
biztos imádja a gyerekeket, és az klassz, de
nem szép dolog más ....-val verni a csalánt
Igen,nekem is jöttek már többen,hogy ó,ugyan nem mondd,hogy nem lesz több!!!
Na ettől mászok a falra!
A férjem szerette volna,ha nem teszem meg,hátha valamikor szeretnénk még...
Jött azzal,hogy mi van ha...
Rossz belegondolni,de egy tragédiát nnem tudna feledtatni egy újabb terhesség,és ne legyen büntetve egy gyereksem azzal,hogy egy "pótgyerek".
3 gyerek örömnek,bánatnak elég. Ha mindenki így gondolná,jobb lenne sokminden ebben az országban.
Jóvanna!Nem akartalak megsérteni ;)
nem is engedéyezik a fiatal 1-2 sőt még a 3 gyerekes nőknek sem!
Oó! Belenéztem az adatlapodba.
Lehet,hogy ismerjük egymást? Netán ismered a férjem?
szerintem jól döntöttél hiszen a mai világban 3 gyerek felnevelése nem semmi ( anyagilag)
és most ne jöjjön senki azzal hogy ahol jut 3-nak ott jut 4-nek is mert sokkal öbbrö van szó mint egy tál ételről
Igen,+ 60000 Ft a Tb-nek meg a dokinak a csúszópénz...
Én megúsztam így a csúszópénzzel (csak)
:D
Bár 80 az IQ-m, nem vonom kétségbe az illető női mivoltát. Ha megvan a kellő gyermekszám és az elhatározás végleges, holtbiztos, akkor semmi kifogásom a dolog ellen. Jómagam, férfiként nem vállalkoznék erre, nem tudom megindokolni. Ha kiderülne, hogy meddő vagyok, akkor nem esnék kétségbe, nekem is megvan a kellő gyerekszám, (három) és a gyereknevelést nem is nekem találták ki. Hála Istennek, már nagyok. Részemről már nem hiszem, hogy tudok mit hozzátenni. Mindenesetre gondoljátok jól meg, nehogy megbánás legyen belőle.
Így van.Akkor még 27 voltam és nem volt meg a harmadik élő gyermek,mert még csak magzat volt,bár vajúdtam...
A sors iróniája,hogy az első hormonkezelések után lett(nekem és a páromnak is kellett),aztán a második ahogy a védekezést abbahagytuk,3.ik hónapra kopogtatott a gólya,Jázmin pedig számolásos,megszakításos és ovulációs minimikroszkópos védekezés mellett lett.(bevitte a huzat:))? )
További ajánlott fórumok:
- Van-e olyan köztetek, akinek a babája súlya nem fejlődik az életkorának megfelelően?
- Van-e olyan köztetek, aki méhnyakrák elleni oltást adatott be magának vagy a kislányának?
- Van-e köztetek olyan, aki beadatta magának a HPV elleni védőoltást?
- Van-e köztetek orvos? Nagyon sűrű vizelés probléma
- Érdeklődnék, hogy van-e köztetek, aki a Kútvölgyi Klinika Tömb Nőgyógyászati részlegén (12.ker) szült?
- Van-e köztetek olyan, akinek csípőficama van? Mostanában nagyon fáj a bordaközi izmom, a doki szerint a csípőm miatt, mivel kicsit bicegek