Van-e köztetek olyan, akinek csípőficama van? Mostanában nagyon fáj a bordaközi izmom, a doki szerint a csípőm miatt, mivel kicsit bicegek (beszélgetős fórum)
Mi az hogy! Már nagyon várom a tavaszt. Egyébként én is csípős vagyok, bár nem ficam, ez csak szerzett. A csípőizület egyik oldalon összetorlódott, a másikon szétnyílt, bal láb rövidebb. Kb. úgy 2-3 hét óta nyavalygok. Akkor jött valami brutális hidegfront. A szomszédasszony arthritises, ő még kórházba is került, mert menni is alig tudott. Feltúrbózták egy kis szteroiddal.
Nem próbáltad még a trigger masszázst? Nekem sokat segít, mert beállnak az izmok a kényszertartás miatt. Saját magad is meg tudod csinálni. [link]
Ez pedig egy "térkép", hogy hol is helyezkednek el ezek a pontok. Nálam ez kint van a falon. Érdekes, ha egy fájós pontot megmasszírozol, akkor el kezd fájni egy másik pont, ami azzal összefüggésben van. Kvázi megmutatja, hogy mi az, amit még masszírozni kell. Nagyon hatásos.
Én most bekentem Arnica géllel az most jó.
Mivel én elég hülyén megyek, ezért a gerinc a csípő az egész hátam megvan terhelve...én is megijedtem,mikor elősször fájt..el is mentem csináltak EKG-t de semmi, aztán az ortopéd dokim mondta, hogy ez attól van, hogy van a 2cm rövidülésem. Fáj a keresztcsontom a csípőcsontom.
de nekem akkor ha vacak az idő, sajnos egy ideje elég vacak.
Köszi a hozzá szólást:)
Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek felnőttként csípő ficama van.
nekem gyerekkoorm óta van, de az utóbbi időben főleg mióta ilyen vacak az idő fáj.
Nekem olyan 2cm a rövidülésem, fáj a bordám,az ortopédcipőben az emelések sem jók...gondoltam hátha van olyan akivel tudok erről beszélgetni.