Van bármiféle negatív tapasztalatotok újság előfizetéssel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Panelházban nálunk mindent kilopnak a postaládából...
Ha sikerül nekem kivenni,tuti ajándék nélkül :(
Minden előfizetést lemondtunk már.
Csak negatív tapasztalataim vannak!
Többet költöttem reklamáló telefonokra már, mint amennyit megspóroltam az előfizetéssel. Már csak azt az előfizetést tartottuk meg, amit a megbízható postásunk dob be. amit a különböző hírlapkézbesítők hoznak, utána se lehet nyomozni, mert más cég a kiadó, más a kézbesítő, sok a hiba és ha szólsz egymásra mutogatnak, újság meg sehol.
Olyanokra gondoltam, mint ajándék cumi, ilyesmi. Azt mondták a Bre...ba, hogy ott át lehet venni az előfizus ajándékot a kuponnal, de csak amíg a készlet tart. Akinek nem jut, az úgy járt...
Az első Glamourom én sem kaptam meg, vártam egy hetet, rájuk csörögtem, és 2 nap múlva nekem is ott volt.
A nagy ajándékos újságok amúgy is drágábbak akkor,amikor ott van az aji, a kis vackokért meg kárpólol, hogy olcsóbb így az újság. Ha meg annnyira hiányolja azt a mütyűrt vki, a különbözetből megveszi a legközeletti 100Ft-osban.. :DD
Igen, én is úgy tudom, hogy az előfizetőknek nem jár ajándék (ami nem teljesen igazságos :S ).
Én már hetek óta rohangálok a Glamour új száma után, eredménytelenül, mert már mindenhonnan elkapkodták. Ráadásul már jártam úgy, hogy megvettem egy áruházban, és otthon vettem észre, hogy alul egy kicsit kiszakították és kilopták belőle az ajándékot! :P:P :)
Ez mondjuk meglepő, mert az AL-hoz, meg a Baba Magazinhoz éppen pont megkaptam mindent... :-)
Vagy ha nem volt benne (mert nagy volt), akkor volt mellette egy kupon, és meg volt adva melyik üzlet(ek)ben vehetem át.
Szerintem a helyi kézbesítőtől függ, hogy elégedett leszel-e vagy sem. Nálunk sajnos nem működött, mi napilapokat rendeltünk.
Magazint én inkább vennék újságosnál.
Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert egyszer ott volt az ajándék szatyor az újság mellett.
Talán mert nem igazán volt vastagsága...
De a legtöbb újsághoz ezért nem küldik. (Pl. Anyák lapja, Baba Magazin)
Nekem is volt Glamour előfizetésem, semmi gond nem volt. Sőt, ha lejár, még csekket is küldenek, hogy meglegyen a folyamatosság.
Az ajándékok semmilyen előfizetéshez nem járnak, mert nem férne bele a postaládába úgy az újság.
Igen van.
Valaki mindig lenyúlja!!!
De ha beszólok, kiküldik újra, borítékban. :D
Szia :) nekem a szám mindig megérkezett, csak az ajándékok lemaradtak róla :) :)
Ennyi volt a bajom...
További ajánlott fórumok:
- Be kell ismerni, a női sofőrökkel kapcsolatos negatív...
- Pozitív és negatív dolgok a mai fiatalsággal kapcsolatban
- Milyen negatív tapasztalatod volt internetes aukciós oldalakkal kapcsolatban? Vagy más internetes vásárlásaról.
- T-Mobil előfizetéssel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Hogyan lehet udvarias módon egy nagyon negatív férfihaverunkkal leépíteni a kapcsolatot?
- Van valakinek tapasztalata (pozitív, negatív) Tündérputtony, Liliputi vagy Babybooz rugalmas kendőkkel kapcsolatban?