Van valakinek tapasztalata (pozitív, negatív) Tündérputtony, Liliputi vagy Babybooz rugalmas kendőkkel kapcsolatban? (tudásbázis)
Sziasztok!
Felkeresem Sookye-t, köszönöm!
Én is nézegettem, meg olvastam is szövöttről, mert tovább is használható, de sok szövöttes írja, hogy kár, h nem rugalmassal kezdte. Én csak elöl hordoznám a rugalmasba - máshol nem is javasolják háton hordozáshoz -, továbbiakban meg vagy szövött, vagy MT. A szövöttel azért nem vagyok kibékülve, mert egyrészt tényleg drágábbak - az olcsó nanadut nem ajánlják -, másrészt félek, hogy nem tudom majd jól megkötni, mint ahogy sokan írják, harmadrészt, én a végén mindenféleképp MT-t szeretnék majd. Meg, szövött kendőből nekünk külön kéne a páromnak, külön neki, mert míg én vagyok egy 165 centis nőszemély, az ő maga majd két méterével, és több, mint 110 kilójával nem lenne mindegy, persze, míg az elölhordozásról beszélünk, és így a hosszúról.
Szia!
Nekem Lilliputi van, vagyis volt, mert már nem használjuk. Újszülött kortól kb. 6 kg-ig jó, a gyártó azt hiszem, 9-et írt rá, de már 6 kilósan is nehéz volt benne elöl, és ha jól tudom, rugalmassal meg csak így a legjobb hordozni (hiába írnak rá mást is). De addig nagyon jó volt, egyből elaludt ée megnyugodott benne. Csak még annyit, hogy mivel 3 rétegben kell kötni, így nyáron dög meleg. A lányom novemberben született, így mire jó idő lett már ki is nőtte. De azt mondják a tanácsadók (én nem vagyok az), hogy egy jó szövött kendő a hordozós kor végéig használható, szóval jobban megéri, mint váltogatni. De kinek hogy, pl. én nem tudnám a hátamra kötni. :)
Van facebook-on csoport, babahordozás kérdése-válaszok, csatlakozz és ott lehet "okosodni".
Én is onnan tudtam meg egy csomó dolgot, tanácsadók is vannak.
Szép napot!
Sziasztok! Ősszel várom első babámat, szeretném majd hordozni, már otthon is; amíg kicsi rugalmas kendőben, ha eljön az ideje, akkor mei tai-ban. Az említett 3 márka elég jónak tűnik árban, de nem tudok róluk semmi mást. Ezért megköszönném, ha megosztanátok velem a véleményeteket.
Nagyon köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?