Hogyan lehet udvarias módon egy nagyon negatív férfihaverunkkal leépíteni a kapcsolatot? (tudásbázis kérdés)
Igaz, végülis egyoldalú volt végig a barátság és a megszokás marasztalt eddig, a jótékonykodás és a sok "hátha mégis". Hát változni miattam biztos nem fog, mert nagyon önfejű és haragos, és ahogy írtad, neki lehet így jó az élete, csak én nem akartam elfogadni, mert többre tartottam, többet láttam benne.
A kategóriánál nem láttam hirtelen más besorolást, siettem ezzel a kérdéssel. :-)
Az elején vicces volt, hogy ő a pesszimista én meg az optimista, de el kell ismerni mostanában megfordult a dolog és teher.
Csak azt kérdezném meg, hogy véletlenül került a párkapcsolat, szerelem kategóriába?
A haver esetleg többet szeretne tőled?
Vagy többnek indult?
szerintem, az nem lenne emberséges, ha nem mondanál őszinte véleményt, ha tényleg havernak tartod!
ha ilyen a személyisége, akkor nem valószínű, h. változik, de talán elgondolkodik, h. hajlandó-e megpróbálni kicsit változni, v. lehet, h. neki így jó az élete, de téged ne akarjon 'lerántani' - szerintem
most derült ki számodra, h. negatív?
hisz eddig haverkodtál vele, az írásodból legalábbis ezt szűrtem le...
Vagy megmondod neki a frankót, vagy kifogásokat gyártasz.
Ez utóbbi sértődést szül, megjegyzem jogosan.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?