Van, aki úgy volt terhes, hogy közben menstruált? (beszélgetés)
Szia
Én most pont ebben a helyzetben vagyok, megjött időre 5 nap helyett, 3 napig, és az utolsó nap, minimális volt, teszteltem, negatív, de nagyon fáj a mellem, néha hányingerem van, most várom még a köv-ő dátumig, h. meg jön-e vagy sem.
Szia "barbaron"!
Az elsőnél akkor kezdtem gyanakodni, mikor hányingerkedtem 10 hetesen. A másodiknál szintén,csak kértem egy vizsgálatot a dokitól, aki elhárított h biztos nem vagyok terhes mert két hónapja szűltem. 6 hét múlva esetleg meglátjuk... Kiderült 12dik hétben vagyok. A harmadiknál szintén csak úgy megérzés, vizsgálat, 10. hét. Ja és lehet h ikrek...
Viszont ! Állítólag szoptatás alatt kisebb az esély, 50%. A másik 50% fogamzásgátló amit akkor lehetett szedni. A másik : 4,5 évig szoptattam... És mind a 3 fiamnál szedtem tablettát is. Tehát nem lehet az alapján kijelenteni hogy ha meg van, akkor nincs terhesség. Még ha a doki mondja sem...
Nővérem, 9 hónapig.
Én csak 1.
Megmozdult a baba:))
Még bogyóztam/fogamzásgátló/ is közben...Evvan:))
Semmi jele nem volt,ellenőrző vizsgálatra mentem,és ott mondta a doki,hogy 10-11 hetes terhesség..
Ez azért volt furcsa,mert az összes többi terhességemnél,már a 6. héten haldokoltam..Normálisan megjött,normális időben,normális mennyiség...
Igen.
Nekem még 2x jött meg (mint utólag kiderült), teljesen ugyanúgy, időre, mint egyébként.
Aztán amikor a 3. kimaradt, bejelentkeztem a dokihoz. Csináltam egy tesztet, hogy az orra alá dughassam, hogy tuti nem vagyok terhes (párom külföldön dolgozott), és lám, mégis.
Az első uh-n azt hittük, úgy kb. 8-9 hetes lehetek. Akkor voltam a 13. hét közepén...:)
Sziasztok!
Van köztetek valaki, akinek rendszeresen megjött a terhesség alatt? Hogyan jött rá végül arra, hogy terhes, milyen jelek alapján kezdett gyanakodni?
További ajánlott fórumok:
- Ha menstruál valaki rendszeresen, akkor lehet terhes?
- Van aki menstruált terhesség idején és erősen fájt a hasa és a vér mennyiség is sok volt?
- Volt valaki úgy terhes, hogy menstruált, mégis terhes volt? Kimutatta ezt a teszt?
- Mi lehet az oka, h már 3 hónapja nem menstruálok? (nem vagyok terhes)
- Létezik, hogy menstruáltam, de mégis terhes vagyok?
- Volt már valaki úgy terhes hogy menstruált pár hónapig?