Van aki a kontaktlencsét az internetről vásárolja? (beszélgetés)
Sziasztok
a nyaralásra én is szeretnék kontaktlencsét venni. Régen használtam, csak az a baj, hogy nekem cilinderes a szemem, ez speciális, 3-4 hét mire megérkezik a netes rendelésre.
Az elsőnél hogy csináltátok? Elmentetek dokihoz, megvizsgált, megkaptátok a papírt és annak alapján rendeltétek meg netről a lencsét?
Nem.
A fertőzésveszély miatt azonos dioptria esetén sem jó cserélgetni!
*vagy=vagyis
hát, görbületről olvastam itt most minden anyám kínját a neten, nekem úgy tűnik, h. nem fontos, de nézz utána Te is azért
ez már a kontaktlencse dioptriája, szóval úgy nézd:) Ha -5.25 öt mértek a szemedre, a -5.0 bőven elég rá, nekem -5.5 volt a jobb szemem, arra használtam a -5ös lencsét, és -5.0 volt a bal, arra pedig a -4.5öt.
(csak segítségképp írtam le.)
Most néztem neten 5 290 Ft 1 doboz, ez ugye 2 doboz, mindegyikből hiányzik 1 db.
vagy össz 10 db klencsét tudnék küldeni, ezek 2 hetes lencsék egyébként.
Ha érdekel, 6.000 Ftért postaköltséggel Tiéd lehet:)
Sziasztok! Én 2 éve próbáltam ki a színes lencsét, a görbülete teljesen illeszkedett a szememre, viszont, mikor bent volt a lencse, sokszor fájt a fejem, és kicsit Lelógott a "szememről", azaz az átmérője nagyobb volt, mint maga az elfedendő terület. Nézegettem a lencséket, és úgy látom, általában egyféle átmérő van.
Másnak is nagy?
nem kell vkinek oasys acuvue -5.00 és -4.5 ös klencse?
:) 5-5 db
megműtöttek így már nincs szükségem rájuk, vadiúj, természetesen:D
szia!
én mindig netről veszem, mert sokkal olcsóbb, mint optikába. nekem így a felére jön ki majdnem. 6990 volt utoljára az optikában pedig 13000 lett volna.
További ajánlott fórumok:
- Színes kontaktlencse
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Hol vásároljak ruhákat?
- Fel mernél-e tenni magadról egy éneklős videót az internetre?
- Te mit vásárolsz az internetről?
- Ti csak magyar termelők élelmiszereit vásároljátok?