Vampire Knight Fan Club (beszélgetés)
Én ennél jobbat tudok, ha tudsz beszélni japánul akkor meg tudod nézni japánul is, eredetiben.
A tréfát mellőzve az Animax magyar szinkronnal le szoktad adni rendszeresen mind a két évadot egymás után, ha az egyik sorozatnak vége leadják. De szerintem a neten is fent van, legalábbis az indavideón magyar felirattal vagy talán szinkronosan is. :)
Egyesek nem tudják elfogadni Yuuki választását.
De miért nem? Kaname nem nyafog, jó pasi mért baj az, ha őt választotta? Hozzá köti a szíve, Zero-hoz inkább a sajnálat köthetné. Mert szánalomra méltó szegény.
A Zero meg amúgy is a 0-t jelent.
Lehet a fanok azért nem szeretik Kanamét, mert nem idegeskedik, nem nyavicskol. Nincs közvetlenül folyton Kaname mellett, de én is ilyen vagyok. Én is inkább tervezgetek és a háttérben vagyok a dolgokat illetően.
Nem lennék oda a 3 évad ötletért.
Még a végén Kaname lenne a papucs Zero meg a győztes. Persze úgy könnyű, hogy Kaname sosem volt Yuuki közvetlen közelében.
Én félek a 3. évadtól.
Főleg, hogy Kaname párti vagyok.
Yuki bevallja, hogy mindig szerelmes volt a tulajdon bátyjába, mire Kaname közli, hogy jegyesek.
Remélem nem nagyon akarják összehozni a csajt Zero-val, nagyon nem szimpatikus.
Én nem rajongok a nyávogós pasikért, mint Zero. Csak azért tudott közel férkőzni a lányhoz, mert Kaname távolabb volt Zero meg mindig a közelében.
Nem szeretem a nyávogós pasikat, akik mindig drámáznak meg ott van a rang is. Kaname tiszta vérű és a tartása is nagyon megfogja az embert.
Igen, bár szenvedve néztem meg.
De most eldöntöttem, hogy végignézem és csodálom majd Kaname Urat. :D
Én Kanaménak, az alfahímnek. :D
A másik valahogy sosem volt szimpatikus azaz igazság.
Én Zeronak drukkoltam. Kamaszkoromban bejöttek ezek a zárkózott, maguknakvaló fiúk.
Amúgy nem átváltoztatta. Elméletileg vámpír volt, csak valami bűbáj alatt állt.
A magyar szinkron egész jó, főleg Kanamé-jé.
Nekem tetszett az utolsó rész, Kaname elvitte a csajt.
A mangát nem néztem, nem vagyok a mangák híve.
Most kezdték újra az Animaxon.
Minden hétköznap van.
Jöhetnének ide a rajongók.
Hali!
Anime rajongó vagyok, de ezt még nem láttam. Pénteken meglesek belőle egy részt :)
Üdv!
Ez a fórum a Vampire Knight-al foglalkozik. Akik szeretik a sorozatot azok itt kibeszélhetik magukat róla. Most megint adják az Animax-on (Hétfő-Péntek) 22:05-től.