Alkonyat, Újhold, The vampire diaries és minden más (beszélgetős fórum)
Az én szememmel nézve olyan mint bármely más pasi. Semmi különlegeset nem látok a külsejében, lehet a belsőről beszélsz. De mindegy, a lényeg hoyg nem akartam bántani senkit. :)
Jóéjt!
Fogalmam nincs, mi a Vampire Knight és nem is érdekel, te annak a fanja vagy, én meg a Twilight-nak.
Én sosem állítottam, hogy igazi vámpír sztori. Ha nemcsak elolvastad, hanem értelmezted is volna azt, amit írtam, akkor értenéd, hogy a hangsúly a szórakoztatáson van.
Ezen az Ogre dumán meg túl kellene lépni, nem gondolod?
Egyszer azt hallottam, hogy a módosított vámpírok, akik ember helyett vámpírok vérét isszák végezhetnének a Twilight Vámpírokkal is.
Bár én a filmet nem láttam de ilyen szereplők mellett szerintem nem is kerül sor rá. Ez messze van az igazi vámpír story-tól.
Csak azért készítették el mert manapság a vámpírok népszerűek a nők körében. Talán mert úgy alakították ki a pasik jellemét, hogy megfogja a női szívet. Üzletet láttak benne, de ha van akinek tetszik. XD
Olcsó koppintása a Vampire Knight-nak.
De legalább a vámpír vámpírnak nézzen ki ne ogrénak meg zombinak.
Engem nem érdekelnek a véleménykutatások:)) Nekem tetszik és az éppen elég, a kinek tetszik meg kinek nem, az meg szubjektív ugyebár. Neked Ogre, másnak egy szexis félisten, hehe.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy a hivatalos facebook oldalnak több, mint 28 millió rajongója van és akkor még hol vannak azok, akiknek nincs ott profiljuk. Szóval tudod, mit csinálhatsz azzal a véleménykutatással...:)))
Szerinted ronda, amúgy meg többmillió ember szerint nem.
Szerintem felesleges egy filmbe ilyen mélységig belemenni, milliós tömegnek szórakoztató a Twilight, akinek meg nem tetszik, az nézzen Pengét, vagy Interjú a vámpírralt és azon lehet elmélkedni.
Szép napot!
"Nem hinném, hogy a vámpíroknak fel kellene hígítaniuk nemesi vérüket a gyatra halandókéval. Halandó és vámpír között szerelem? Ez olyan mint szegény és gazdag között, nincsenek egy szinten, nem igazán tudnának alkalmazkodni a másik életviteléhez."
Bár attól függ milyen sorozatról van szó.
Van olyan ahol átváltoztatod a lányt és ő is olyan lesz. Valahol csak a tiszta vérű vámpírokat tűrik meg és az átváltoztatott "fajzatokat" nem. Van ahol nagy a különbség a tiszta vérű vámpírok és az átváltoztatottak között.
A nők értelme azonban itt megreked: "De jó pasi, különleges, vonzódok hozzá és szerelem első látásra, meg együtt leszünk örökre". De érdekes lenne ha tényleg találkoznának ezek a nőszemélyek egy vámpírral aki gyilkolja a szomszédokat meg a családtagjait falja, akkor is így gondolná e.
Tini fejjel persze nagyon romantikusnak tetszik a dolog. A Twilight meg a Vampire Knight rossz verziója, de a Vampire Knight-al ellentétben a Twilight-ban mindenki ronda. Hogy sikerült a legocsmányabb férfiszereplőt beletenni ebbe a filmbe az rejtély.
A főszereplő ürge is inkább egy zombira hasonlít mintsem vámpírra.
Én egyszer adtam vért és épphogy megütöttem az 50kg-os határt. Semmi bajom nem volt, ám pár órával utána lesápadtam és minden erőm elhagyott, muszáj volt lefeküdnöm. 2 órát aludtam, aztán újra jól voltam:)
De azóta nem mentem, pedig jó lenne. Szép dolog másokon segíteni, na meg az sem utolsó szempont, hogy átvizsgálják a vért és értesítenek, ha valami baj van.
Kész voltam amikor megláttam ezt a youtube-on. Az éhező vámpír. Nézzétek meg, nagyon ötletes :-)
[link] Aztán szaladjatok vért adni...
Jaja, én ma néztem meg:))
Egyre ütősebbek a részek!
Huhú
Én is elkezdtem nézni a Vámpír Naplókat! Elena annyira szép! Amiért egy kicsit utálom is! :P
De amúgy egész bejött, csak nincs időm folytatni. Sok tanulni való van.
Amúgy hatalmas Twilight rajongó vagyok!
Találtam VD előzeteseket:DDD
Márc. 25.-én folytatják a sorozatot, persze hogy ide mikor ér magyar fordítással, azt ki tudja!