Nézi valaki az alábbi sorozatok valamelyikét? The Originals, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries (beszélgetés)
Most olvastam, hogy hamarosan lesz az RTLII-n, valami Hazug csajok társasága, vagy ilyesmi címmel.
Talán még januárban, de ebben nem vagyok biztos. Tinisorozat, legalábbis a főszereplők tinik, de nagyon izgalmas, én vén fejjel is imádom:)))
Hát igen, de azért izgi nagyon:-)
Most láttam, hogy a Vámpírnaplók legújabb része már fent van a neten felirattal. Este magamhoz veszek egy kis fagyit és jól megnézem:D
Igen, igazad van. Emlékszel például arra, amikor az egyik évad végén kinyúlt egy kéz a földből? Az mi volt? (gondolom, Alison keze) Vagy amikor tavaly a Halloween-i részben megjelent Hanna anyjánál a házban a kislány? Az se derült ki. Meg persze egy csomó ilyen van még. Tényleg elég idegesítő:S
És hát a rengeteg szünet közben, komolyan mondom, most nem tudom, mivel lett vége legutóbb. Egyébként jó sorozat, szeretem, de régebben jobb volt.
Most nézem a spin off-ját, a Ravenswoodot, az se rossz, bár nekem kicsit már horrorisztikus:)
Klaus majd megjelenik hamarosan megint a TVD-ben. :) Már nagyon várom.
Igazából ez nekem is feltűnt, hogy egyre kuszábbak a szálak, de engem nem zavar. A lényeg, hogy nézhetem a kedvenc szereplőimet és így szinte mindegy mi történik benne. :) Persze véleményem nekem is van. Vannak, amik nem tetszenek benne és fogom a fejem, de összességében még mindig megéri nézni. Persze a The Originals viszi a prímet. Imádom az ősi vámpírok karaktereit. :)
Sziasztok!
Én mindhárom sorozatot nézem. A Pretty little liars-szal az a bajom, hogy mindig több hónapos szünet van, mire újra kezdődik, el is felejtem, mi volt benne addig:)
A Vámpírnaplókkal én is úgy vagyok, mint sokan, hogy egyre kevésbé tetszik, és tényleg nagyon kusza kezd lenni.
Az Originals viszont szuper, imádom Klaust:))) Azt én is sajnálom, hogy Caroline nem szerepel benne, jó lett volna, ha megoldják valahogy.
Annak nagyon nem örülök, hogy nem lesz a héten:(((
Valahogy nekem sem jön be az a mostani évad.Nem olyan jó mint régen és a szálak is egyre kuszábbak,nagy a fejetlenség,ugye most ez az új hasonmástörténet is felülírta a korábbit.
Nem tetszik,hogy nem folytatódott a Caroline-Klaus szál,simán átírhatták volna Caroline-t az ősökbe,ha már Tyler átmehetett,viszont akkor lehet nem néznék a TVD-t annyian...
További ajánlott fórumok:
- Szólánc sorozatokból
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- TV sorozatok
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- Néztek sorozatokat a tv-ben? Mik a "slágerek"?