Az Alkonyat könyvek lányoknak való olvasmány? (tudásbázis)
Mi lenne, ha elkezdené? Ha tetszik úgyis elolvassa, ha nem, akkor meg nem.
Vagy kezdje el mondjuk a Szent Johanna (ohhh, de stílusos :D) gimit olvasni, azután biztos nem lesz csajos.
Ennyit tudtam segíteni.
Nekem mondjuk sokkal jobban tetszettek az Alkonyat könyvek, mint a filmek.
Persze, szereti a misztikus rémtörténeteket. Ez meg az, nyakon öntve egy adag rózsaszín sziruppal.
Az olyan apróságokon meg nem fog fennakadni, hogy akinek nincs keringése, annak nem lehet erekciója sem. 😃
Szerintem nem azért csesztek le, mert nem szereted a HP-t, hanem azért, mert mindezt úgy tetted, hogy el sem olvastad a könyveket. (A film, pláne az első, a közelébe sem ér a könyveknek.)
Az első rész mellesleg a felnőtt olvasónak valóban egyszerűbb fogalmazású és kicsit zavaró, de a későbbi részek már jobban "megértek".
Én simán megértem, h vkinek nem jön be a téma, de ezért leszólni valamit....
Én anno tiniként pont a Twilightot nem bírtam továbbolvasni, annyira gagyinak éreztem, de bárki kérdezte, csak annyit mondtam, h nem az én érdeklődési köröm, de azt nem mondtam volna soha senkinek, h téged idézve "nincs az az isten", h elolvassam. Ezzel leszólod a könyvet és bújtatottan az olvasóját is, azt gondolva, hogy aki ezt olvassa az alsórendűbb nálad.
Persze ugyanez fordítva is érvényes. Attól, mert mi szeretünk egy könyvet, nem jeleti azt, hogy jobbak vagyunk annál, mint aki nem szereti.
De ahhoz, hogy JOGOSAN ítélkezhessünk egy könyv felett, el is kell olvasnunk.
bocs, most látom hogy a HP-ról irtam.
Az Alkonyat szvsz nem férfiaknak, hanem 10-16 éves lányoknak való, de Te ismered a férjed ízlését.
Előző hsz-ben irtak ide is vonatkoznak az irreális tartalomra témaválasztásra stb.
Izlések és pofonok...
Sem a fiam sem én nem birtuk végig nézni a film első részét sem, csak kb 20 percig, akkor leléptünk a moziból. Az ilyen varázslós fantasztikus filmek nem a mi műfajunk. Nincs az az isten, hogy a könyvet bármelyikünk elolvasná, én egyszer belelapoztam, de ezzel vége is volt volt.
Persze ha a férjed egy romantikus,meseszerető férfi, akkor egy próbát megér.
A családombeli férfiak, férjek izlését ismerve egyik sem olvasta volna el, de még a nők sem.
A HOxán évekkel ezelőtt a nagytudású fórumozók egyszer már lecsesztek, hogy miért nem szeretem a HP-t
Szerintem sem pasinak valók. Ráadásul rém egyszerűek a mondatok bennük, eleve tiniknek szánhatták. Ez engem nagyon idegesített néha.
Iratkozzon be a könyvtárba, nálunk nagyon sok új könyv van krimi, fantasy témában, én onnan szoktam olvasni, mert az ebookot nem bírom.
Tudom,olvastam.
A Rómeó és Júlia is tini romantikus dráma. 🤷♀️
Szerintem ne olvassa el. Igen, inkább tini lányoknak való. Még nekem is túl nyálas, így én sem olvastam el. Mondom ezt úgy, hogy azért én szeretem a romantikus regényeket is.
Nem tudom, hogy mit szeret olvasni és milyen téma érdekli.
Ami tuti, hogy tetszene neki, ha még nincs túl rajta az a Dan Brown könyvek. Ami elég férfias az a Megtévesztés foka. Szuper! Nekem ez a kedvencem az írótól.
A másik: az elátkozott királyok.
Vagy ami szerintem még szóba jöhet, ha megtudjátok szerezni és még nem olvasta az Charles Wilson-tól a sorozata. Első rész címe a Pörgés, jó scifi;)
Ha vámpíros érdekli, akkor inkább Hamilton Laurell K. könyvei már felnőtteknek való, vagy amit már ajánlottam: Daren Shan 12 részes vámpíros könyve.
És bár a férjem nem bírja az Éhezők viadala sorozatot, de könyvben szerintem nagyon jó.
Óóóó, és eszembe jutott egy nagy kedvencem, Steve Berry. A neve sajnos nem tükrözi a regényei érdekességét, illetve, még Dean R. Koonzt is nagyon jó.
Bocs, hogy ajánlgatok:D
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Szerintetek mi értelme a kötelező olvasmányoknak?
- Mik a kedvenc olvasmányaid?Lehet regény, mese, novella-ahogy gondolod.
- Első osztályban kötelező olvasmány?!+olvasó napló írás