Való Világ 2013 (beszélgetés)
Na,felhúzni nem fogom magam,csak elkeserít,hogy ilyesmire igény van!
Amúgy nagy fun voltam annó,azt hiszem,vagy 2 részt láttam az Alekoszosból (nem tudom,hányadik vv volt),de meggyőződtem róla,hogy inkább olvasok egyet a kádban...
Jelenleg egyébként nincs olyan problémám,hogy mit nézzek/vagy ne a tv-ben,mert 2 törpe terrorista urallja a képernyőt (van mese és gyerekfilm),ugyan nem nézik,de megy a harc,ha kikapcsolom.
Pletykalapot soha nem vettem,de komolyan! Inkább egy szudoku,mint a sok szenny.
De,persze,nézze,akinek tetszik,én már úgysem tv-zek!!!
Igazad van, de ha gyűlölöd, az energiát vesz el tőled és dühös leszel, miközben ettől még ugyanaz lesz a helyzet, amit leírtál. Akkor már nem jobb megérteni, hogy mitől ilyen népszerű? Aztán ha nem tetszik, továbbra sem nézed. Csak ne húzd fel magad, mert a te energiád pusztúl tőle.
Mondom én itt okosan, miközben időnként nálam is elszakad a cérna. Pl. amikor sokadjára látom ugyanazt a celebet, ahogy a magánéletével haknizik a médiában és azt is tudnom kell, ha egyet f.ng.k, már elnézést kérek, akkor én is azt mondom, hogy elég!!! De aztán megint újra veszek egy pletykalapot... mert néha abból is lehet tanulni. De azért fenntartom magamnak a jogot az igényesebb dolgokra.
Jajj,de faca!!! Úgy örülök,hogy szinvonalas,építő műsorok helyett ismét jön egy elmeleépítő,celeb-kreátor baromság,amivel még pénzt is ki lehet húzni a sok pletyaéhes,unatkozó ember zsebéből (akik egyébként megállás nélkül panaszkodnak,hogy kevés a pénzük,de csak nyomnak egy sms-t a Béluskára,mert annyira jópofa)!!!
Hát mi ez,ha nem tömegpusztító fegyver???
Na, akkor én csak azért nem jelentkezek, hogy ne kelljen ellenfeleknek lennünk!:/
:))))
Jaaa mondjuk a kérdés jogos...( azt mondják mindenre van megoldás
Nyiss fórumot!
Amúgy mi lenne a kategória?:))