Vállalnátok színházi statiszta szerepet, ha anyaszült meztelenül kell lenni pár percig? (beszélgetős fórum)
En nem vallalnam, mert nem ereznem magam eleg jo nonek hozza :)
Nem mindegy az sem, hog a puceran alldogalas, az hogyan is tortenik. Amolyan venuszszobor testhelyzet, vagy takarhatod is magad lent a kezeddel, vagy terpesz allas, arccal a nezoter fele. Szoval hogy kozonseges, vagy tenyleg muveszi.
Ha nő lennék nem mérlegelnék vállalnám. Nekik nincs mit takargatni, és nincs mitől tartani. A női nemi szerv sem izgalom, sem hideg hatására nem változik, maximum a bimbi hegyelne.
Viszont férfiként, meggondolandó. Egyrészt biztos kissé izgatott lennék, független attól, hogy nem vagyok szégyenlős, főleg az első előadás előtt. A hímtagom valószínűleg ennek a hatására biztos visszahúzódna a hasamba, de az is lehet a torkomig bújna el. Ez azért minden férfinek kellemetlen. Az pedig nem lenne szerencsés, ha így lennék megörökítve az emberiség számára egy felvétel alkalmával.
Amennyiben tudnám, hogy ilyen nem fog megtörténni, nem lenne ellene kifogásom.
Az ember élete során nagyon sokszor vetkőzik meztelenre mások előtt. Akár egy orvosi vizsgálat alkalmával, akár egy közös sportolás utáni zuhanyzáskor.
De nem hiszem, hogy egy rendezőben is felmerülne, hogy az én enyhén gömbölyded testemet helyezze közszemlére.
Én a környezetem hozzáállása alapján mérlegelnék.
Párod mit szól hozzá? Ha most nincs, elmondanád egy késöbbi párnak randin? Elvárnád, hogy megértse?
Szüleid, nagyszüleid mit szólnak, ha látnak?
Fönökök, kollégák, esetleg üzleti partnerek? Ha állást kell váltanod, kiderülhet a pályázat során?
Amúgy én ezek miatt nem vállalnám, nekem konzervatív a környezetem.
További ajánlott fórumok:
- Szeretsz meztelenül lenni?
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Fürödtél már meztelenül tóban vagy folyóban?
- Ti vállalnátok 41 évesen?
- Strandon/tengerparton hány éves korig elfogadható, ha egy gyerek meztelenül van?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?