Válaszra várva! (beszélgetés)
Nem hiszem, hogy örül. Ezek szerint nem tudod kiről van szó.
Én már lezártam, de nagyon sajnálom.
Ha az akire gondolok, elhiheted,hogy olvassa!
Mèg örül is neki,hogy megint körülötte forog a Hoxa!
A dontes megvolt, csak te n fogtad fel.
Arrol meg gozod sem lehet, hogy ezt most elolvasta vagy sem.
Szerintem meg tudja az illető, hogy róla van szó. Szomorúnak tartom, hogy ilyen eset megtörténik, még ismeretlenül is. Tiszta vizet kellene előbb tölteni a pohárba, és annak alapján dönteni. Sajnos, ezek szerint nem mindenki gondolja így. Sajnálom.
Az ügy lezárva!
Nagyon cukin lejáratod ezzel a fórummal, ha magára ismer sem fog reagálni. Egyoldalú ez a történet, nem tudjuk a másik oldal mit gondol arról a "barátságról", levelezésről.
Velem is megtörtént már hogy valakinek válaszoltam priviben, újra írt, újra válaszoltam, aztán egyszer csak jöttek a semmit mondó üzenetek, a beszámolók a napjairól, amire nem nagyon voltam kiváncsi. Az egyszavas válaszaimtól - gondolom - egyszer csak elfogyott a lelkesedés. Ő szerencsére nem indított fórumot rólam 😝
Olyan is történt, hogy valaki szó nélkül kirakott a naplójából, pedig azóta is jóban vagyunk. Nem kell mindent érteni, és nincs mindenre magyarázat. Az pedig, hogy valakinek mi a véleménye rólad, nem a te dolgod, az az ő szűrőitől és nézőpontjaitól függ.
Napi szinten bejelentkezik ő v. a férje,
Megnyugodtam, nem én vagyok, mert nekem nincs férjem..-)))
Biztos vagy benne, hogy itt van?
Ha játszik azt hol látod? Amikor látod, hogy itt van, akkor nem tudsz valahol kommunikálni vele? Az is lehet, hogy nem ő használja a nick nevét?
A férje és ő egyet használt? És más is tudja használni?
Ha ilyeneket írsz, hogy esetleg bántásnak élt meg valamit, akkor biztos van amiért ezt gondolod.
Nekem is van itt néhány hoxa tag, akit kedvelek és egyszer csak már nem is tudom, hogy miért kirakott a naplójából és azóta én nem is írok nekik itt sem, pedig érdekelne, hogy mi van velük, de elfogadom a döntésüket...
És van olyan is, akivel volt vitám, volt, hogy nem reagáltunk egymásra, de azt hiszem, hogy mindketten megvagyunk áldva olyan IQ/EQ val, hogy túlléptünk ezen. Köszi!
És van olyan is, aki rendszeresen kötekedik, mert bosszúálló...
Én nem igazán értelek, mert ha eddig nem jelentkezik úgy, hogy már többször próbálkoztál, akkor miért erőlteted, ha fent van, eddig is látta az üzeneteidet, ha meg nem, akkor ezt sem fogja.
Mondjuk én még valódi ismerősért sem erőlködtem így, ha ő nem kíváncsi rám...
Fogadd el,,nincs értelme kajtatni utána.Hiába hiszed azt, vagy követeli az igazságérzeted hogy magyarázattal tartozik.
Udvarias gesztus lett volna,,de nem kötelező.
További ajánlott fórumok:
- Babóra várva (alapító: Panka2 - Nyusszancs82)
- Mit ér elmondani az egész életed, ha válaszra se méltatják?
- Mit lehet tenni valakivel, aki még válaszra se méltatja a másikat?
- Ha éveken keresztül jóban voltunk, most miért nem méltat válaszra?
- Meddig érdemes várni állásinterjú után a válaszra?
- Generáli mennyire korrekt megbízható biztosító?Velük van dolgom kárügyintézésel kapcsolatosan (gépjármű), de 3 hete válaszra sem méltatnak.