Valas utan kinel legyen a gyerek? (beszélgetős fórum)
A többség ilyen?
Ne mondd már! Azért, mert neked olyan a volt férjed, amilyen, még nem kell általánosítani.
Sőt, a hülye törvények miatt sokszor azokat a gyerekeket is az anyánál helyezik el, akik az apánál jobb helyen lennének.
Ertelek en sok a beteg ember csak itt a Hoxan engem 3 hete el is atkoztak mert nyilvanosan biraltam egy orvost :-) ajakplasztika forum ezek a lanyok szilokonnal nyomatjak a szajukat ennel a dokinal akivel nekem rossz a tapasztalatom becsapott es hazudott es nemcsak nekem !!!
sose fogom dicserni volt orvosom es mindenkit arra figyelmeztetet tobb tarsammal keruljek ell !!! ezert kertszer dobtak ki a Hoxarol !! persze ossze akadtam egy masik taggal is aki Hoxas tag de olyan melyre tud nyulni Libra tudja kirol van szo :-)
Ennek is meg van az oka (lásd lent), de ha kéred megadom a nevem priviben és megnézheted a képeimet, a gyermekeimet a fb-on!
Az ok: egy babás fórumon beférkőzött közénk egy hölgy, aki anyukának adta ki magát, állítólagosan babát várt, 40 kiló volt és 180 cm, végig hányta a terhességet, soha nem szedett be gyógyszert, nagyon gazdagok voltak, gyönyörű ház, autó, eszményi pár. Aztán egy véletlen folytán az egyik topiktársunk berágott rá, mert meghalt egy másik társunk picije és ő csak a saját dolgával volt elfoglalva. Szó-szót követett és felmerült hogy ő nem is az akinek mondja magát, elkezdtünk kicsit nyomozni a neten és több babás fórumban is szinte ugyanazokat a hsz-at írta be, csak más néven szerepelt és a gyerekek nevei is más volt, az unokaöccsei fényképét tette fel, mint sajátjai. Szóval kiderült hogy egy beteg emberrel akadtunk össze, aki kizárólag babás fórumokon éli ki magát. Név szerint kiderült hogy ki ő és a családja is tudta hogy mit csinál, de sajnos nem tudtak tenni ellene!
Nem, nem vagyok az, csak anya vagyok, ráadásul van egy fogyatékkal élő gyermekem is, akit szintén nem adnék oda senkinek!
Mint már írtam, nem gondolom hogy ez jó taktika, mert nem a párodat fogod vele büntetni hanem a gyermekedet!
Az belefér hogy reggel azt mondod a párodnak hogy neked ma dolgod van, intézd el a napi dolgokat és persze foglalkozz a kicsivel!
De az ne jusson az eszedbe hogy váláskor odaadd neki csak bosszúból, mert azzal nem neki fogsz rosszat ártani!
Egyébként amiket itt leírtál a párodról, már rég ki kellett volna tenni a szűrét, ne főzz neki, ne moss rá, hagy vegye észre magát!
sem kep semmi rollad semmi informacio bebujsz egy computer moge es onnan probalod megirni a forumindito milyen szot hasznalt ?? es emiatt meg van O most mar kovezve :-)
ejnye....:-)
További ajánlott fórumok:
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Hogy tudnám a párom rávenni, hogy 5 hónap után legyen gyerek?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mi legyen a gyerekből?
- Hány éves kortól kérdezik meg a gyereket, hogy kinél szeretne maradni?(Válás esetén.)