Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Válás nélkül gyermektartási díj és gyermek elhelyezési kérelemhez nyomtatványt hol lehet beszerezni? fórum

Válás nélkül gyermektartási díj és gyermek elhelyezési kérelemhez nyomtatványt hol lehet beszerezni? (tudásbázis)

5. syria (válaszként erre: 4. - 6c5f346e46)
2010. szept. 7. 07:16

Azért nem válunk, hogy ne kelljen a vagyonmegosztással foglalkozni.

Bizony, hogy van! Nem arról van szó, hogy nem mondunk le a férjről; nagyon is lemondunk, mert valamiért nem tudunk együtt élni. De a válással együtt járó vagyonmegosztás következtében az anya a gyerekekkel földönfutóvá válhat.

4. 6c5f346e46 (válaszként erre: 1. - Buktane32)
2010. szept. 6. 08:05

de ha külön akarsz élni,miért nem akarsz válni?

ilyen van,hogy a pénz meg a gyerek nálam,én meg nem mondok le a férjről?

3. syria (válaszként erre: 1. - Buktane32)
2010. szept. 6. 07:19

Annak idején (15 éve) a bíróságra adtam be gyermekelhelyezés iránti kérelmet. Jó sokára, fél év múlvára akarták a tárgyalást kitűzni, mondván, hogy sok az ügy. Könyörgésemre a bírónő meggondolta magát, s kitűzte 3 hónap múlvára.

Mindkettőnknek kellett vinni a cégtől kereseti kimutatást. Mindkettőnket beidéztek, egymás előtt kikérdeztek és tájékoztattak. Aztán mindjárt meg is kaptuk a határozatot.

A gyerekek hivatalosan nálam lettek elhelyezve. A gyerektartásról nem kellett dönteniük, mert mi már előbb megegyeztünk; a jegyzőkönyv ezt tartalmazta.

2010. szept. 6. 06:31
Minden bíróságon tartanak úgynevezett panasznapot. Erre a panasznapra kell bemenni, és felveszik írásban a kereseti kérelmedet, és megfelelő formába önteni is segítenek.
2010. szept. 6. 05:46
Halottam olyat,hogy lehet kérelmezni válás nélkül gyermektartási díjat és elhelyezést.Nyomtatványt hol lehet beszerezni?Aki tudja kérem írjon.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook