Hogyan tud az ember utánajárni, hogy a gyermektartást a gyerek megkapja-e? (tudásbázis)
nem történt semmi.
jó lenne tudni, milyen stádiumban van ez a követelés. még csak privát,vagy már bírósági, esetleg végrehajtási szakaszban?
Szia!
Ne foglalkozz a kioktató, ilyen helyzetben még nem lévő hozzászólásokkal! Aki már tapasztalta milyen ilyen családban élni, felnőni, annak mérlegeld a tanácsát!
Tanulj kitartóan! Állj ki az igazadért! Légy szerencsésebb, mint amilyen idáig voltál és legyen szép, hosszú és boldog életed!
hát ezen nem:)
mindenesetre elege lehet két ilyen szülővel:(((
kár hogy csak az állatkinzást büntetik, a gyerekkinzás meg legális , főleg a lelki
Tudom kiszámít alkoholistának, és ismerem a "fokozatokat" is
Pannita87 amiket eleinte az anyukájáról írt abból nekem nem az jött le hogy nem "rendszeres ivó", hanem az hogy kőkemény alkoholista.
Igazából tök mindegy, ezen nem fogunk összeveszni :)
attól még lehet valaki alkoholfüggő hogy segiti a gyerekeit...
és aki rendszeresen nyul a pohár után az már alkoholistának számit, mégha nem is látszik meg rajta, még
Tudod Te kire mondják, hogy alkoholista?
Ha anyukádnak Te vagy az első,és nem az alkohol. Ha az a legfontosabb neki hogy legyen kajád, ruhád, tudj tanulni, még a szoc.segélyét is rádkölti akkor ő nem alkoholista
Akkor meg?
Lépj tovább, ne a múlton rágodj
Talán az az egyetlen örömöm lesz. Hogy akkor tudja meg, mennyit is ért volna, ha megbecsüli a családját. Én tudom h a saját családommal sose lennék ilyen, hisz szemem elött lesz örökre a példa. Alkoholista tuti nem leszek, mert nem bírom az alkoholt(nem szeretem és a gyomrom se bírja).
Azt is tudom, h mostmár csak jobb lehet az életem, hisz már nem idegeskedem minden nap, nem fáj miatta a gyomrom, és végre valami biztos egzisztenciát is meg tudok teremteni magamnak.
Az hogy mi lesz vele,ki fog rá mosni, főzni legyen az ő problémája.
Sőt ha ennyire gyűlölöd akkor örülj neki, hogy majd megtudja milyen is az ha nem vagy mellette
Azt bizosan tudom, h én sose lennék ilyen a gyerekemmel. És sose tenném ki eg ilyen apának. Anyám is csak azért türte sok évig, mert még itt voltunk mi is, és részben reménykedett is abban, h jobb is lesz. De nem lett. Ő is kihasználta anyámat.
Amúgy azért idegsítő ez a dolog, mert pár hónapja volt vagyonmegosztás köztük a bíróságon. Igen, már annak idején, a váláskor ezt meg kellett volna csinálni. Most áruljuk a házat, és abban egyeztek meg, h ha eladják a házat, anyám kifizeti neki a gyerektartást. De apám nem bír várni, míg sikerül eladni. Neki most azonnal kell. De szerintetek belegondolt már abba, hogy utána vele mi lesz? Saját magára mosni ,takarítani nem tud. A ház háromnegyede az anyué(telek(anyu nevén van)+fél ház). Semmije és senkije nem marad.Jobb lenne ha megbecsülné azt, ami van.
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- Mivel büntetnéd azt az "apát", aki évek óta nem fizet gyermektartást?
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Válás és gyermektartás
- Elváltam közel 1 éve, az ex nem küldi időben a gyermektartást, ti elengednétek a gyerekeket hétvégén?
- Hol lehet utánajárni annak, hogy mennyi munkaviszonnyal rendelkezem?