Valaki volt hasonló szituban? (beszélgetés)
Nem teljesen ez, de bizonyos szempontból hasonló: volt régen egy kapcsolatom (ez már kapcsolat volt, nem csak barátkozás). Sok okból, de véget kívántam vetni neki. Amikor elmondtam, hogy vége, nem bírom tovább, közölte, hogy akkor ő most kiugrik az ablakon(=érzelmi zsarolás). Ácsorgott is ott, meg sírt egy darabig. Valamiért mégsem ugrott ki. (Nem szoktak) Utána még jó ideig hívogatott, de amikor nem reagáltam semmire, vége lett. Valahogy túlélte. Ma boldog, családos ember.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem tartozol érte felelősséggel. Ha korrekt módon szakítasz vele és nem érti meg, nyugodtan megszakíthatsz minden szálat. Az meg ne érdekeljen, hogy mit mesél a szomszédainak ezek után, vagy mit gondol rólad. Itt most a lelki békéd és a nyugodt életed fontosabb.
Sajnos, férfi-nő barátság NINCS... :/
Előbb-utóbb az egyik fél többet akar.
Azért nekem van olyan érzésem, hiába ágálsz ellene, valahol te is szeretnél többet, csak győzködöd magad?
De, értettük a fórum eredeti kérdését, te nem érted, vagy nem akarod elfogadni a válaszokat. OK, tessék egy hasonló történet.
Boldogult egyetemista koromban a pocsék tömegközlekedés miatt rengeteget autóstoppoltam Bp. külvárosából at ELTE-re. Minden rendben ment. Aztán egyszer a nagyim házából kilépve megszólított egy férfi, aki jóval korábban felvett és elvitt Kőbányáig, ahonnan már gyorsan elértem a Múzeum körútra. Elmondta, hogy ő is a környéken él (autószerelő – milyen érdekes! –, igaz, ő a maga ura volt) és hónapok óta nyomozott utánam, mire megtalált végre. Részéről szerelem volt első látásra, bennem viszont nem pendített meg semmilyen húrt. De mert akkor éppen nem volt komoly kapcsolatom, azt mondtam magamnak, hogy adok esélyt, randizgassunk. Vitt mindenfelé, elhalmozott apró ajándékokkal, a legvadabb dolgokra is képes volt, csak hogy időt tölthessen velem, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. Láttam, hogy mennyire kitartó, de ismerve magamat, néhány hónap után megmondtam neki kerek-perec: bocs, de köztünk miattam nem fog kialakulni semmi. (Még egy csókig se jutottunk el.) Tudomásul vette, és elváltunk békében.
Egyszer se fordult meg a fejemben, hogy a lelkébe taposok, meg hogy beleőrül szegény, és bele fog bolondulni, hogy minden erőfeszítése ellenére sem kerültem közelebb hozzá. És az a marhaság se, hogy ilyen előzmények után maradjunk barátok, mert veled ellentétben én VALÓBAN tudtam, hogy mit akarok, és nyilvánvaló volt, hogy az nem egyezett azzal, amit ő akart.
Ez nem barát. Ez egy beteg ember, aki birtokolni akar.
Dehogy fog belepusztulni.. Az ilyet le kell tiltani mindenhonnan, miután közlöd, hogy ez van,mert nem fog belőle szót érteni.
Most akkor az a problémád, hogy nincs is problémád :D
Vagy valahogy el kellett mondani, hogy egy teherautónyi ajándékot halmoz fel a pasi.
Mindegy is. Sok boldogságot, vele, vagy nélküle, ahogy jobb neked, de főleg a kislányodnak!!
Ennyi, de van aki maga is ért hozzá.
Itteni fotó alapján én is találtam információkat valakiről. Annyi tücskot-bogarat összehordott, gondoltam rákeresek. És ott volt az egész élete előttem csak a google keresővel, nem is kellett hozzá semmi tudás.
Persze, hagytam a francba, csak néha a kisördög ugye.
A telefonszámod alapján már régen tudhat rólad bármit.
Az IP címed is húzhatja a csiganyálat.
A fotód stb. Szerintem többet tud rólad, mint gondolnád.
További ajánlott fórumok:
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Párom nem akar gyereket...van olyan köztetek aki hasonló szituban van?
- 10 hónapos babámnak a fenekében 40, 1 fokos láza van, voltunk már orvosnál vele, mit tehetünk még, volt már valakinek hasonló gond?
- Alacsony lett az AFP-m, volt már valaki hasonló helyzetben?