Valaki tudja a vatera regisztrációs telefonszámát? Nem találom sehol (tudásbázis)
Neeeem! Sehol sincs az a majd nem modntam valamit.... telefonszám,az én számom ott van az adatlapomon...de nekem gőzöm sincs hol van a másik szá,itt már minden probltam,kivéve nem hiszem hogy a vezetékes számra kéne kúldeni az smst............megkértem egy ismerősöm hogy ő intézze,mert ő már vett is adott is el szóval én meg törlöm magam és majd ha lesz ismét hangulatom,akkor újra nekivágok!
Köszi mindenkinek!:)
De megkapod, ha nyertél valamit.
Amúgy Ő nem ezt kérdezi, hanem azt a telefonszámot, amivel a vatera leellenőrzi a telefonszámát, hogy egyáltalán tudjon licitálni.
Ja, amúgy ne tévesszen meg a teszvesz link, mert ugye már összevonták a fiókjaimat:)
A lényeg a saját oldaladon a biztonsági reg. :)
Szia!
Itt a 2. pontot nézd, az az ellenőrzött felhasználó.
"Ahhoz, hogy regisztrált felhasználóként licitálni, vagy fix áron vásárolni tudj a Teszveszen, szükség van a regisztrációd során megadott telefonszám valódiságának ellenőrzésére. Ehhez kérjük, kattints a Saját oldalaim - Biztonsági regisztráció menüpontjára és kövesd az ott leírtakat!"
Szóval kattints a saját oldal - biztonsági regisztráció menüre, ott már biztos ott lesz.
ha még így sem megy, inkább kérdezz ott a vatera fórumain:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Hogy tudok eladni a vaterán, ha már regisztráltam, mi a menete?
- Valaki ismeri a vaterát?Ingyenes a regisztráció?
- Hogyan lehet új msn fiókot nyitni? Nem találom a regisztrációt.
- Melyik rendeletben találom meg a 2003 évi CX.tv módosítását a regisztrációs adóról?
- Ha nincs internet bankom, akkor is tudok regisztrálni a vaterán?