Valaki ismeri a vaterát?Ingyenes a regisztráció? (tudásbázis kérdés)
Szia, a regelés teljesen ingyenes, és persze vásárlásokkor sem te fizetsz. 2féle felhasználó lehetsz, az alap (akkor sárga vagy) és a visszaigazolt, akkor már el is adhatsz is. Utóbbihoz kell egy, a regeléskor megadott számlaszámíról 100.-ot átutalni, hogy igazold vele a számládat, ezt jóvá is írják majd neked a legelső jutalékos számládon. Ha eladsz, 20e ft-ig 6% a jutalék, afölött 1.200.- és a fölé eső rész 4%-a, 100e ft felett pedig ezek plusz a fölé eső rész 2%-a. (Remélem azóta nem változott :))
Én 5 éve regeltem, semmi gondom nem volt ott, sok megörökölt apróságot adtam el rajta.
Ja, és majd küldenek egy sms kódot is a telszámodra, azt majd be kell másolnod a megfelelő helyre. Elég jól ellenőrzött és a visszajelzéses szisztémának köszönhetően követhető rendszer.
A számlákat elektronikusan küldik, arról e-mailt kapsz, és simán bankkártyával is lehet fizetni.
Én is rendszeresen vásárolok és időnként adok is el.Már évekkel ezelőtt regisztráltam,100Ft-ot kellett utalni,hogy aktív legyek.
Biztos benne van a felhasználási feltételekben a mostani ár.
Csak akkor kell 100Ft, ha eladni is szeretnél, az a "teljes jogú felhasználó".
Ha csak vásárolnál, akkor nem kell fizetni semmit.
Szia!
Én 3 éve regisztráltam, akkor 100,- Ft volt, majd ezt vissza is adták (jóváírták a számlámon).
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Ismeri valaki az ingyenes Joomla programot?
- Az orszagvaros játék oldalra ingyenes a regisztráció?
- Ismeri valaki az ingyenes németországi tanulás lehetőségét?