Valaki kiírta itt egy pár napja, hogy vörös hajat szeretne.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. 94a06e9696 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 4. 07:15
Ugyanezt a színt olcsóbba is megkapod, és hát nem a festék árán múlik a végeredmény, hanem a hajad alapszínétől, minőségétől, és a megfelelően kiválasztott színtől, ami nem feltétlen a dobozon lévő lesz.
6. 52eadf3e5d
2022. okt. 4. 06:11
Én a hétvégén festettem nagyon szép vörösre a hajam. Tökéletes lett, bár mindig ezt a színt kenem, de nekem jól is áll, baromi dögös a vörös 🙂.
5. birebora
2022. okt. 4. 04:03
Hajrá!:)
4. Violet18
2022. okt. 3. 21:34
Nézd meg fodraszkellekesnél, bár ott is elég nagy különbségek tudnak lenni bolt es bolt között
2022. okt. 3. 21:13
2. 94a06e9696
2022. okt. 3. 20:28
Azért készülj fel rá, hogy minden hajat más színre fest ugyanaz a festék, tehát közel sem biztos, hogy az a vörös leszel, amelyik szeretnél...
2022. okt. 3. 20:28
További ajánlott fórumok:
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Bár megjött a múlt vasárnap, szeretnék terhességi tesztet csinálni. Hanyadik napján teszteljek a ciklusnak?
- Mit szeretnél anyák napjára? Úgy szívből, igazán?
- Wella Blondor szőkítőkrémet használt már valaki otthon? Kell hozzá hidrogén? vörösesbarnából szeretnék barnát.Leszedi?
- Hogyan tudom törölni vagy töröltetni, ha kiírtam egy fórumot és nem szeretném, ha tovább itt lenne, és írnának még hozzászólást?