Valaki kapott már sms-t a pótfelvételi eredményről? (beszélgetés)
Ha neten jelentkeztél, akkor az "Én felvim" menüben fogod megtalálni a szakot meg a ponthatárokat.
Ha postán, akkor szerintem előbb be kell regisztrálni az oldalra, és a felvételi azonosítóddal meg tudod nézni az eredményt.
Szia!
Hol lehet a felvin tájékozódni, hogy felvettek- e?
Gondolom, a tegnap esti kavar miatt mindenki hívja őket, hogy biztos felvették-e.
Bár ilyenkor azért biztosíthatnának több vonalat, vagy nem is tudom.
Mindenesetre drukkolok neked, hogy sikerüljön! :)
Amúgy most olvasom, hogy erről nem fognak sms-t küldeni, talán mailt igen, de az sem biztos.
Tegnap viszont volt jó nagy "balhé" a felvin, nem tudom hallottad-e. Miután meglettek a ponthatárok, egy csomó embernek azt írta a jelentkezésre, hogy elutasították a felvételt, holott jóval a ponthatár felett volt. Szerencsére csak rendszerhiba volt, de rám is rendesen rám hozták a szívbajt. :)
Nem fogadták el a gyermekgondozási igazolást nekem:((( De én még így is bejutottam...
"A 2011. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás szabályai szerint a benyújtott dokumentum alapján gyermekgondozás jogcímen nem adható többletpont. (A többletpontot érő gyermekgondozási jogcímekről és dokumentumokról a Felsőoktatási felvételi tájékoztató ÉRETTSÉGIZETTEKNEK c. kiadvány 76. oldalán, illetve a Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója DIPLOMÁSOKNAK c. kiadvány 55. oldalán olvashat. A 2011. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban igazolandó időszak 2011.08.09. - 2011.08.29.)"
A felvin, ha regisztráltál, akkor az "Én felvim" részben ott van, hogy hova jelentkeztél, hány pontod lett és mennyi lett a ponthatár.
Ha meg nem regisztráltál, szerintem egy próbát megér, hátha. :)
Még én sem kaptam, bár a ponthatárok már fent vannak a felvi-n.
Mailt is kellene kapni?
hát Én is be vagyok sózva, se sms, se mail :(
hova adtátok be?
További ajánlott fórumok:
- Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik...
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Meddig lehet jeletkezni az egyetemekre pótfelvételire?
- A pótfelvételinél a Felvi.hu-n mi jelzi, hogy felvételt nyertem?
- Van köztetek olyan aki jelentkezett idén a pótfelvételire?
- Pótfelvételi - kapok sms-t arról, hogy felvettek? Ki pótfelvételizik az idén?