Valaki beszélgetne velem? (beszélgetős fórum)
Ma mongyá valamit hé'!
Mi a helyzet mostanság?
Én nem nézem, de tudom.
Ingyenes, mindazoknak, akiknek a kábelszolgáltatója beveszi a csatornái közé.
A legelejétől minden plakáton, reklámban úgy hirdették, hogy "keresse kábelszolgáltatójánál". A nagyobb kábelszolgáltatók (pl. T-home, UPC) biztos bevették a kínálatba, a kisebbek meg valószínűleg nem (elég kiadás van a jelenlegi csatornákért való fizetéssel is). Szóval ezt csak a Te kábelszolgáltatód tudja megmondani.
(Sajnos amióta nem dolgozom TV-nél/kábelszolgáltatónál, azóta nem is nézek TV-t, így csak az emailekből, valamint az olvasott sajtóból ismerem a reklámjait. Gondolom tipikus RTL B csatorna, mint a már korábban is futó RTL-es csatornák, pl. Film+, Film+2, SportKlub, DoQ, The Fishing & Hunting, ésatöbbi.)
Sziasztok mindenkinek!
Akkor éppen a "Hülye kérdésekben..." kitárgyaltuk. Rendre feltünnek olyan témák topik címekben, hogy elgondolkodtató... , már mint ami az 'Ez normális?' - kérdést felveti. : D
Mirandas 2012-09-30 20:09
Hihetetlen amúgy tényleg csajok, hogy milyen témákban vannak topikok. . . ezen szörnyûlködtem éppen.
Erre kérdeztem mint pl??
Sziasztok!
Én tegnap madártej szeletet sutottem, finom lett, csak a piskótája kicsit alacsony lett, mert nagy tepsin sutottem, kozben meg kisebben kellett volna. :( Azért így is el fog fogyni.
Mi jót főzöl? :))
Nálunk a mai menü rakott karfiol. :)
Szép napot, sziasztok!
Nagyon úgy tűnik, hogy mindenki eltűnt...
ÚÚgy ennék valami édességet. :))))
Tegnap sütöttem egy tortát bátyám szülinapjára...Kb. 20 szeletes volt, és ő 9 ember között osztotta el...10 perc alatt elfogyott... :DD
Szép napot! Már senki nem beszélget?
Milyen volt a pörkölt fesztivál?
Most én is megyek dolgomra,de du.idenézek.
Nekem is mennem kell, mi is megyünk vásárolni. :))
További szép hétvégét nektek! Sziasztok!
Én beiratkoztam tánctanfolyamra is. Persze nem tudok ám isteni jól táncolni .. csak szeretek táncolni. Mikor picikék voltak a fiaim, ölbe vettem õket, és itthon táncoltam velük. Imádták, kacagtak nagyokat. A kicsivel még most is szoktam ugrabugrálni.
Na sziasztok megyek készülödni, mert indulunk apával csavarogni.
Mennyi idős a kisfiad? :) Biztos jó volt neki látni saját magát! :))
Nekünk is van egy félórás dvd-felvételünk magyarázó szöveggel a 4d-s uh-ról, plusz 19 db kép egy másik cd-n. :))
Jaaaj, alig várom már, hogy megszülessen. :D
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm!
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Valaki beszélgetne velem? Szomorú vagyok és mérges, magamra...
- Valaki nem beszélgetne velem privátban?
- Olyan magányos vagyok, van kedve valakinek beszélgetni velem?
- Valaki akarna barátkozni, beszélgetni velem?