Vakbélgyanúval hazaengedték gyógyszert se írtak fel és most újra fáj neki !Mit tegyünk? (tudásbázis)
16 éves voltam és ugyanígy fájt a hasam és hánytam is.Kórház-21000 v.a fehérvérsejtem- de azért nőgyógyászat ahol igy fogadtak: hány abortuszom volt már.Ríttam mint egy szopós malac, mert férfit csak messziről láttam.A nőgyógyász megenyhült és ajánlotta, nézzék meg a petefészkem alatt nem húzódott-e alá a vakbelem. Aztán hazaküldtek, hogy borogassuk a hasam.Hánytam mint a muri kutya.Vissza kórházba.Szerencsémre egy baleseti sebész volt az ügyeletes és megműtött. Tényleg a petefészkem alatt volt elbújva a vakbelem.Addigra kilyukadt a vakbelem és bélsár már kint volt a beleken.Vasárnap műtöttek de pénteken még nem tudták megmondani a szüleimnek, hogy megmaradok-e.
Hashártya gyulladás, tömték belém a seben keresztül a tetránt.1 hónapot töltöttem a kórházban.Ha rögtön megműtenek ezt mind megúszhattam volna.Ez nem most, hanem 1964 ben történt.Lehet ha ma történik már alulról szagolnám
az ibolyát, amilyen most a magyar egészségügy.
ez antibiotikum.
Mire?
az orvos azt mondta hogy gyomorrontása van -.-"
És írt fel neki augmentint...hát el nem normális....
Ki szeret kórházban lenni? Sajnos nem "szeretem"
kérdése. Elég nagy fiú , hogy megértse, MUSZÁJ.
Most mutassa meg, milyen bátor legény.Sokkal több baja is lehet abból ha késlekedik. Ezt kell megértenie. Nekem egy hónapot kellet kibírni velük, pedig ha rendes munkát végeznek,fele idő is elég lett volna.
Úristen:(
Na majd ha megjön beszélek a fejével hogy azonnal menjen vissza.
Abban reménykedek ,ha suliba nagyon fáj neki úgyis szólnak osztálytársai egy tanárnak, az meg csak intézkedik.Mert már tegnap mondta egyik o.társa hogy menjen a védőnőhöz, de ő meg nem ment:(
Nyílván mert nagyon fél, azt mondta nem bírná ki ha be kerülne még egyszer a korházba.
Tegnap épp csak hozzáértem neki, más sziszegett hogy fáj..jajj olyan ideges vagyok:(
El tudnád nekem röviden mondani hogy hogy történt?Nagyon sajnálom:(de szerencsére mégsem!!
Őt is hazaengedték műtét nélkül?
Utána milyen tünetei voltak?
Köszönöm szépen a válaszokat!!!Én is nagyon sokat olvastam erről hogy veszélyes!Mondtam is neki.Sajnos tegnap már nem tudtam őket utól érni.Majd ma délután jön fél 3 körül akkor fogom megtudni hogy mi van konkrétan.
Addig meg idegeskedek.
vissza kell vinni sürgősen.Inkább hiába mint, gond legyen. De a egészségtől nincs senkinek fájdalma.
Csapj jól az asztalra.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- Férjemet megcsípte valami, akkor voltunk ügyeleten de most nagyon rosszul van, mit tegyünk, milyen gyógyszert adhatok neki?