Vajon mindenki párja ezt csinálja? (beszélgetés)
mindegyik megnézi:)
ha ettől kielégül,akkor nyugodtan :XD
Sziasztok!
Nekem elég friss a kapcsolatom (most lesz 1 éves), és múltkor pont volt egy ilyen eset. Mentünk kocsival, és ment a járdán egy csaj, elég rövid gatyában. Nem mondom, tényleg jó alakja volt. Megálltunk egy pillanatra párom házánál, utána mentünk tovább, és újra megnézte a csajt, de nagyon rajta ragadt a szeme...megmondom őszintén, engem nagyon zavart. Azóta úgy érzem, hogy dagadt vagyok, alig eszek, fogyózok, tornázok, ha van időm. Mert most az van bennem, hogy én már nem vagyok neki annyira szép...de aztán lehet, hogy csak a szerelem teszi.
De aranyos volt egyébként utána, mert teljesen lelkiismeretfurdalása volt, még mondta is, hogy az a baj, hogy több lányt is megnéz...nem bírt bocsánatot kérni. Azóta nem nézegeti a csajokat, legalábbis a jelenlétemben nem.
Én is Veled értek egyet.Valahogy én is mindig így voltam ,és vagyok a mostani kapcsolatomban.Nem értem egyáltalán ez egy egészséges kapcsolatban miért próbléma?Párommal,soha nem volt konfliktus,ha megnéz valakit,vagy én,sőt mondja is,hogy szerinte ez a pasi bejön-e nekem,vagy én neki.Ő sem féltékeny,pedig sokan megnéznek engem is,inkább büszke rám,hadd nézzék ő milyen nővel van.
Nem is értem meg ha valakinél ez probléma.Az persze durva,ha nagyon bámulják a másikat,de az alapból is elég illetlen dogog nemtől függetlenül.
Szerintem ez csak önbizalom hiány,ha valaki ezért fúj a párjára.Sőt szerintem féltékenység sem nagyon van,az is csak önbizalom hiány.Én biztos vagyok a páromba,akkor nem félek,hogy az utcán utánna fog rohanni egy nőnek,akit az elöbb pillantott meg,és azért engem ott hagyni.Az csak egy szép dolog amit éppen megnéz.De beképzelt sem vagyok,hogy na én vagyok a legjobb nő,és csak engem lehet nézegetni.
Egy kapcsolatban azonban kellenek egymás felé kompromisszumok,és akinek fontosak vagyunk azokkal lesznek is.Ha valakit zavar,és megkéri a párját,ne tegye,akkor viszont legyen annyi az illetőben,hogy ne csinálja.(Bár szerintem vak akkor sem lesz senki,az nem egészséges egyéniség,de diszkréten is lehet.)
Na persze nem vagyunk egyformák,ez csak az én véleményem.Senkit nem akarok megbántani,aki máshogy gondolkodik.
Jó éjt mindenkinek::)
Ez jó:))) Nálunk az a baj, hogy minden nő szép:( szinte, csak én vagyok hanyagolva!!! Imádlak drágám de a gép tudod ez az egyetlen szórakozásom, én meg várom h mikor hajlandó mellém jönni! Na a gépen is elidőzik a szép nőkön csak mellettem álmos:( Mi lehet a baj? Szerintetek? Jaaa azt mondja h álmaiban sem találhatott volna különbet nálam!
Csak az ideális nő az az én ellentétem. Ha megnézné őket nem baj, hisz én is nyitott szemmel járok, csak akkor én m iért vagyok mindig hátul az értékrendjében??
Nem nagyon vettem észre,párszor ugyan elcsíptem,erre minidg megjegyzem /főleg,ha szerintem is helyes a csaj/,:Hát igen,ilyen sosem leszek.
De általában a piszkafa csajokat együtt "fikázzuk",de csak azokat,akik nagyképűen azt hiszik magukról,hogy mennyire jól néznek ki.
Most,hogy babát várunk,mégjobban odafigyel hova néz,mert leszólom magam viccesen,és jót nevetünk...
aha ertem ;)
nekem meg majd kiesik a szemem ha veled jovok szembe :D
Hú,most,hogy mondjátok..Tényleg én is néha megnézem a jó csajokat az utcán:)))
De a pasikat nem,legalábbis nem föltűnően,hosszan,bámulva..Max ha pont előttem viszi a jó seggét:))))
az én párom építőmérnök így inkább azokat bámulja.
:)
én is szoktam kivágott felsőt hordani hogy a férjemnek tetszek
pillangó már biztos hogy kisfiú lesz?
bocsi csak én nemértek az ilyen uh képekhez
Nem viselkedik így.
Egyszerűen azért, mert van annyira értelmes, hogy felfogja, ez nagyon sértő, bántó, bunkóság, stb.
És egy ilyen lányt, mint én, nem szeretne egy látvány kedvéért megbántani. Szeret annyira, hogy ne bántson meg és értelmes annyira, hogy felfogja egy ilyen dolog lényegét.
Én is megnézem az utcán a pasikat.
De mégis mi egyebet néznénk mi emberek??? Nem nézhetjük az épületeket :D:D
Jajj, ebből ne csináljunk nagy ügyet, hogy ki kit néz meg, mindneki megnéz mindenkit. :D
A lányok amugy jobban megnézik a lányokat... Szerintem... :D:D
foyton az a baj, hogy a pasik megnezik a noket.
nem az a baj, hogy a nok kihivoan oltozkodnek, hogy megnezzek a pasik oket? megha ferjnel is vannak.
szerintem itt van a kutya elasva.
masfelol. valoban lehet diszkreten is megnezni egy not, hogy ne legyen feltuno, es tuti hogy ti is megnezitek a jo pasit megfeledkezve arrol, hogy mellettetek all a parotok :D
Minden pasi megnézi a csajokat!
DE:
Szerencsésnek érezhetem magam, mivel a párom mellettem nem nézegeti a csajokat, vagyis, megnézi de nem kerit nagy feneket az ügynek.Nem tezsi szóvá, hogy mit látott vagy éppen kit néz és még csak nem is feltűnően teszi. Ha valami olyat lát ami kimondottan csúnya vagy éppen a ruházat elég érdekes, akkor együtt szoktunk kuncogni. Volt már arra is példa, hogy én hivtam fel a figyelmét egy csinos, dekorativ lányra és megbeszéltük, hogy mitől jó. :) Nem voltam féltékeny, hiszen én hoztam szóba.
Végülis... hűséget fogadott, nem vakságot :D:D
Amig nem ad okot féltékenységre, addig nem vagyok az!
Puszi
:D Én is így értettem. :)) nem úgy, hogy leülünk nap végén, és ezt vesézzük ki :DDDDDDDDD
Amúgy szerintem attól függ, milyen a két ember.. Azért nekem volt olyan exemnél, hogy azért láttam, eléggé bejött neki a csaj...
jahj....amit UTÁÁÁÁÁÁLOK, ill utáltam, hogy volt egy időszaka, mikor mindenkire azt mondta, ronda. Nem tetszik neki :)))))))))
Ez sokkal gázabb, - mivel tudtam, és látszott rajta, xy tetszik neki -, mint ha azt mondja, igen, csinos... és le van tudva.
További ajánlott fórumok:
- Az élet egy álarcosbál....vagyis, vajon mindenki visel álarcot?
- Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban élje le az életét. Vajon jól csináljuk?
- Vajon mindenkire rátalál egyszer a szerelem?
- "Mindenki másképp csinálja."
- 4 éves kisfiam kb 1 hónapja mindent szagolgat. Percenként a kezét, vagy bármit amit megfog. Vajon miért csinálja? Vigyem el orvoshoz?
- Mit csináljak másképp, hogy mindenkinek megfelelő legyen? Mindig valami dolgom miatt a másikon kell változtatni vagy lemondani.