Vajon csak játszik? (beszélgetés)
köszi:D van benne igazság...
ez is probélam amúgy mert miután szakítottunk is kérdezi hogy szeretsz? teljesen másról beszéltünk és egyszr csak feltette ezt a kérdést... és mondtam hogy hát úgy is mindegy neM? erre válasz egyáltalán nem mindegy és igen is érdekel...
Szia!
Ne vedd komolyan, játsz vele te is, ne mutasd ki az érzelmeidet, legyél vidám önfeledt és soha ne mond neki hogy szereted vagy hiányzik, engedd el ha menni akar könnyen ha látja hogy nem ragaszkodsz annyira ő fog ragaszkodni.
de az ő érzelmi bizonytalansága miért rántson be téged?
rossz szerepnek tűnik ez.
A szerelem tényleg nehéz dolog.
Nem is lehet tanácsot adni benne, hiszen aki szerelmes az úgyis azt teszi amit a szíve diktál, mondhat bárki bármit.
Az a baj,hogy olyan könnyű tanácsokat osztogatni kívülállóként...
Mikor én is elhagytam a páromat-annak nyomós oka volt--nekem sem kellett kétszer mondani ,hogy költözzek vissza...
Nehéz dolog ez a szerelem:(
Én sem hallgattam soha senkire:(
Bár azt tettem volna:(
Értelek.
Száz szónak is egy a vége,szerintem kicsit próbálj erős lenni és nem egyből a karjaiba borulni,ha ki akar békülni. Tudom,hogy nem könnyű,ha ennyire szereted,de lehet,hogy ezzel ráébreszeted,hogy mit veszít,ha nem maradsz vele.
Sok sikert!:)
A pasik sokkal később érnek,mint a nők.(általában)
Hiába akarsz Te komoly kapcsolatot,ha neki teljesen máson jár az esze. Lehet egyszerűen nem illetek össze. Csak nehogy későn eszmélj rá!
De Te már teljesen komoly kapcsolatot akarsz?
Én 3és fél évig csináltam ezt egy pasival annak idején. Addig bírtuk ezt a se vele,se nélküle kapcsolatot. Szakítottunk,kibékültünk szinte nap,mint nap. Ha nem ő jött békülni,akkor én mentem. A mai napig bánom,hogy elvesztegettem rá ennyi időt az életemből.
Ha igazán szeretne,nem szórakozna az érzelmeiddel. Legyél kicsit keményebb vele kapcsolatban,ha legközelebb békülni szeretne. Ne engedj első szóra. Ha kellesz neki,úgysem hagy addig,amíg meg nem kap. Ha pedig nem így lesz,akkor szót sem érdemel. Tudom,könnyű mondani,de jön majd másik fiú,aki nem így bánik veled. Lehet,hogy nem 1hét vagy 1 hónap múlva,de egyszer biztos,hogy Te is megtalálod a magadhozillő pasit. Ne add fel!!!
Bocs,ha kicsit hosszúra sikeredett.:)
Szia Lüszi!
Szerintem jó taktika lenne ,ha nem keresnéd egy darabig...ha ő fog téged keresni akkor jelentesz neki valamit.
Ha pedig nem keres akkor sem veszítenél semmit ,mivel akkor nem érdemel meg.Csak játszadozott veled.
Esetleg nem jelenthet problémát a korkülönbség???lehet kicsit naív vagy még a férfiakhoz nem?(ezzel nem megbántani akarlak,mert én sem vagyok valami nagyon tapasztalt)
Szerintem húzzd az agyát te egy darabig,ha kapaszkodik utánad össze fog jönni a dolog...
Én is hasonló cipőben járok a mostani pasimmal/ha még egyáltalán az/. Távkapcsolatban vagyunk és ritkán találkozunk, igy benne az érzések nem akkorák ,mint bennem és most időt kért, hogy átgondolja a dolgokat,össze van zavarodva ő is.
Szerintem a te hapsidnál is ez van. Ritkán látjátok egymást,igy nem érkezik úgymond beléd szeretni - ez igy megfogalmazva hülyén hangzik. De sajnos nem úgy működnek mint mi. Ezért nem tudja, mit csináljon a kapcsolatotokkal... és ebben az a legrosszabb h te szenvedsz, mint ahogy mi nálunk én :(( Mivel én is szerelmes vagyok a pasimba, ahogyan te is ebbe a fiúba és nem akarjuk őket elvesziteni, de tudjuk, h hosszú távon ez sem megoldás, ami most megy...bocs ha hosszú voltam és lehet h semmi értelme annak amit irtam :P De nekem ez a tapasztalatom jelen helyzetben...
További ajánlott fórumok:
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Az MSN beenged vkit ma este, vagy csak velem játszik?:(
- Vajon miért fujkálja egy 3 éves gyermek a csoporttársait? Csak egy rossz szokás vagy valami más van a háttérben?
- Hogy vegyem rá a 4 hónapos fiamat, hogy rendesen szopizzon? Csak 5 percet hajlandó cicin lenni, aztán elfordul, játszik.
- Vajon egy 2 év körüli gyerkőc, már játszik "orvososat"? (érdemes "orvosi" táskát vásárolni Neki?)
- Mp3 zenéket játszik csak le a vlc médialejátszóm, wma-t nem. Mit tegyek, hogy a wma-t is lejátsza?