Vajon akar még valamit? Mért nem válaszol egyértelműen? (beszélgetős fórum)
Már megvolt az első csók. Végülis nem magától tette(párszor kezdeményeztem)...az utolsót kivéve. Azt ő. Nagyon jó volt. Egyébként szóba jött és kiderült, hogy nem szűz már.
Még mindig lassan haladunk és semmi nem lett kimondva, hogy most mi van köztünk. Mellesleg szerintem már nem is lesz semmi. Fura most minden. Csak szenvedek tőle :S Nem is vagyok benne biztos, hogy őt kedvelem ennyire, vagy azt, hogy végre van valaki "mellettem". Bár kezdek kicsit ragaszkodni hozzá, úgy érzem. Főleg így, hogy most kicsit elérhetetlen.
Bár már beszélni sem tudok nagyon miről vele valahogy. Kb. minden szóba jött már, amit 2 ismeretlen "ismerkedésként" felhozhat. De komolyan. Msn-re fel sem megyek, nem tudnék mit írni. Eddig minden este írt sms-t is, mikor nem találkoztunk, hogy mit csinálok stb, 3 napja már ez sincs. Nem írt. Biztos ő is érzi, hogy ez nem oké köztünk. Kihalt, vagy mi.
Együtt még nem voltunk sehol, úgy értem, hogy társaságban, szerintem ez hiányzik. A közös élmények. Eddig mindig csak nálam voltunk, beszélgettünk kicsit, aztán filmeztünk. A filmezés alatt pedig tényleg csak filmezést értek! Nem olyan értelemben, mint a régi "megmutatom a bélyeggyűjteményem". :)
Egyrészt nekem holnapra már van program :), másrészt kicsit az utazás necces. Nem egy helyen lakunk. Bár azért nem is annyira messze, hogy ne lehetne megoldani. Kb. 15-15 perc lenne mindkettőnknek a közeli városba bemenni. Egy városba járunk viszont egyetemre. Eddig ott találkoztunk. Csak most ugye suli vége, mindketten hazajöttünk. Jajj és sajnos nekem sűrűk a vizsgáim :( De azért rá, ráérnék kettő közben :)
Tényleg hasznos dolgokat mondtatok. Igyekszem megfogadni őket és a sarkamra állni :)
Akkor tessék mihamarabb ezt véghezvinni..és meglátod te is kapsz egyet egy cuppanósat és akkor fülig fog érni a szád..)))
Vannak félénk emberek,és nem akarnak tolakodni,hogy nehogy az ellenkezőjét érjék el.Ezért egy icipici jelzés a részedről,hogy igen is akarod a közledését,utána meg meglátod,hogy mi fog történni...kézfogás,odabújás,és minden megbeszélni tabuk nélkül..)) rajta!
ne aggódj:)
ha tetszel neki akkor lép:)
vagy nem:)
ne aggódj
Azért, ha tetszik valaki, igyekszem jelezni. Csak kis távolsgából. Bevallom félek a visszautasítástól. Lehet ezért is tartom azt a két lépést mindig. De eddig bejött..
Egy puszi talán belefér, az igaz. Csak vele tényleg minden olyan más. Nem tudom, hogy hogyan értelmezné. Mondjuk lehet, ha csak úgy megpuszilnám legközelebb, kiderülne, hogy úgy is akarja a dolgot, vagy továbbra is csak barátként fussunk össze. Hát ha felbátorodna és továbblépne.
nem kizárt akkor
de lehet más is
kitudja, hogy mi
lehet nem tudja mit csináljon
mármint nem a szex körül forog a világ számára
és a nők állandóan azt hajtogatják, hogy a pasik csak azt akarják meg miegymás, és ő nem akarja, hogy azt hidd róla
vagy nem tudom:)
valami van
de inkább csak annyi, hogy nem tudja te mit akarsz
kérdezz rá
én simán rákérdeznék
bár nekem nagy pofám volt mindi
Valami célt kell,hogy lásson bened egy pasi,hogy tudja mit is akrsz,ha úgy mutatod,hogy nem akarsz semmit,akkor mire alapozzon?
Jönni-menni,ide-oda?..az nem célravezető.
lehet,hogy ez így jónak látszik,de 20-évesen már megfoghatod neki a kezét minimum,és egy puszi is belefér..azért,hogy lássa, kell neked ő..
Nem kell rámásznod,de azért nem kell tartani a két lépés távolságot..
ááhhhhh értem
ez érdekes
lehet, hogy szűz még?
További ajánlott fórumok:
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Miért akar átjönni vajon a kollégám?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is?