Vadas recept

A Vadas hozzávalói:
1 kg soványhús
1/2 kg sárgarépa
1/2 kg fehérrépa
1 nagyobb vöröshagyma
1-2 babérlevél
só bors
mustár
tejfől


A Vadas elkészítési módja:
A sárgarépát, zöldséget,hagymát karikára vágjuk beletesszük a húst is babérlevelet sót borsot és felöntjük annyi vizzel, hogy elelpje mindent puhára főzünk 1-2 óra. A húst kivesszük félretesszük hülni majd szeletekre vágjuk. Ha sok viz maradt akkor egy csészébe félre tesszük a többit át turmixoljuk. Jó pépes legyen mustárral izesitjuk és tejfölel. Vagy zsemlegombocot, vagy knéglit vagy csőtésztát adunk hozzá.

Bármilyen húsból készithetjük marha, pulykafelsőcomb, nyúl,
Berántani nem muszály pláne ha fogyózunk, de aki rántava szereti semmi akadálya


Kategória: Húsételek receptjei


A vadas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook