Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes pulykamell (Kata féle) recept

Tejszínes pulykamell (Kata féle) recept

Elkészítési idő 40 perc

A Tejszínes pulykamell (Kata féle) hozzávalói:
2 zacskó Gombakrémleves
1 üveg gomba
2 zacskó habtejszín
30 dkg pulykamellfilé


A Tejszínes pulykamell (Kata féle) elkészítési módja:
A húst felkockázzuk, megforgatjuk a levesporban, tepsibe tesszük, a maradék levespot rászórjuk. Gomba levét lecsöpögtetjük, rátesszük a húsra, ráöntjük a 2 zacskó tejszínt. Alufóliával lefedjük és megsütjük. HA a hús puha, fólia nélkül még egy kicsit pirítunk rajta.

Párolt rizzsel nagyon finom és laktató. Ha valaki nem szereti, gomba helyett tehet rá kukoricát is!


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes pulykamell (kata féle) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook