Tejszínes pulykamell (Kata féle) recept
40 perc
A Tejszínes pulykamell (Kata féle) hozzávalói:
2 zacskó Gombakrémleves
1 üveg gomba
2 zacskó habtejszín
30 dkg pulykamellfilé
A Tejszínes pulykamell (Kata féle) elkészítési módja:
A húst felkockázzuk, megforgatjuk a levesporban, tepsibe tesszük, a maradék levespot rászórjuk. Gomba levét lecsöpögtetjük, rátesszük a húsra, ráöntjük a 2 zacskó tejszínt. Alufóliával lefedjük és megsütjük. HA a hús puha, fólia nélkül még egy kicsit pirítunk rajta.
Párolt rizzsel nagyon finom és laktató. Ha valaki nem szereti, gomba helyett tehet rá kukoricát is!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2008. okt. 5. 08:01
A tejszínes pulykamell (kata féle) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.