Almás grillcsirke recept
Az Almás grillcsirke hozzávalói:2 db grillsütőbe való kis csirke (egyenként 60-70 dkg),
2 db savanykás alma,
1 mokkáskanál majoránna,
1 késhegynyi őrölt gyömbér,
1 késhegynyi borsmenta,
2 teáskanál olaj,
só,
őrölt fehér bors.
Az Almás grillcsirke elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, kicsumázzuk és lereszeljük. Összekeverjük a fűszerekkel, kevés sóval, majd a megtisztított, jól átöblített és lecsöpögtetett csirkék besózott hasába kenjük. A szárnyasokat nyársra húzzuk, sós olajjal megkenjük, és a grillsütőben megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. okt. 4. 19:29
Az almás grillcsirke elkészítési módja és hozzávalói.