Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vadas-pulykából recept

Vadas-pulykából recept

Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Vadas-pulykából hozzávalói:
1 pulyka filézett felsőcomb
50 dkg sárgarépa
50 dkg fehérrépa
3 db vöröshagyma
KK öröltbabérlevél

bors
3 dl tejföl


A Vadas-pulykából elkészítési módja:
A zöldségeket karikára vágom, a husit ráteszem majd a fűszereket, és annyi vizet öntök rá, hogy éppen csak ellepje. Amikor felforrt takarékra teszem csak éppen lassan főljön 60-70 percig. Majd a húst egy tálra teszem és ha kihült langyosra a zöldség 2-3 merőkanálal a levéből félre teszek, a többit átturmixolom. Ha látom a sűrűségét vagy visszaöntök a levéből. A húst eldarabolom és a mártásba helyezem. Semmi rántást nem teszek bele. Majd gazdagon tejfölel tálalom

Hozzá lehet zsemlegombócot vagy szarvacskát készíteni.


Kategória: Húsételek receptjei


A vadas-pulykából elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook