Vadas-bármilyen husiból recept

Hus-marha,nyul,csirke,vagy disznó ,vegyes zöldség /sok sárgarépa,petrezselyem,zellergumó,karalábé1/2,3 hagyma,3babérlevél szagosbors,szemesbors,só ,mustá,
teföl ,tej
A Vadas-bármilyen husiból elkészítési módja:
Felteszem a hust a zöldségekkel,+babérlevél borsok,só,az egészet szép lassan puhára főzőm,nem teszek semmilyen zsiradékotAnnyi vizet öntök rá ami bőven ellepi..Amikor a hus megpuhult,leveszem a tüzről,kiszedem a husikat,/ha csontosak kicsontozom,ha más féle kiszedem a szeleteket.A zöldségeket a babérlevél kivételével botmixerrel összeturmixolom.Visszateszem a tűzre,majd hozzáforalom a :2 evőkanál mustár,1 evőkanal cukor,kis vegeta,2 evőkanál liszt 1 doboz tejföl,1 doboz főzőtejszin,2dcl tej keveréke.Fontos hogy simára keverjük,hozzaöntjük a lemixerelt léhez ,összeforraljuk ,és visszarakjuk a husikat.
Tésztával ,aki ismeri knédlivel fogyasztja-mi igy szeretjük!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kunikunda, 2009. aug. 26. 21:36
A vadas-bármilyen husiból elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.