Üzenő program Citromailhez, létezik még? (tudásbázis)
Megszokás. Én is berzenkedek, mikor felújítgatják a gmailt :DD
Pár napja kellett leokézgatni bizonyos új funkciókat, mindre nemet nyomtam. Felsorolták az újdonságokat, úgy érzem, nem fogok olyant használni sosem.
Egy csomó olyan oldallal találkoztam, ahol kifejezetten felhívták a figyelmet, citromailra küldött aktiváló link elveszhet.
Gmail jelenleg a legjobb. Szinte korlátlan tárhelyű, és ha 5 évig nem lépsz be, akkor megvár. Legtöbb más szolgáltató simán törli a fiókot tartalmával együtt.
Szerintem próbálgasd a lehetőségeket.
Én egyszer a BBC hangtárából töltöttem le a gépemre értesítő hangot. Sajnos nem csak a dolgozós címemen működött (lepottyanó apró hangja volt), hanem a vegyes fiókon is. Végül egy frissítéssel eltűnt, és már nem tudtam, honnan is szedtem le.
Viszont gmailem van, azon simán megvan a felugró ablak. Sajnos a citromailre nem tudok tanácsot adni.
Ez idei cikk.
"Ha az új levelek érkezéséről a fiókba Citromail hu belépés nélkül is értesülni szeretnénk, igénybe vehetjük az Értesítések funkciót, ezáltal a böngészőnk push üzeneteket fog küldeni ezek jelzésére."
Beállításoknál nincsen Értesítések funkció?
"citromail értesítő letöltés"
Erre a keresésre sokféle találat van. Nem tudom, melyiket keresed, milyent keresel.
Azt sem tudom, számítógépre akarnád-e tölteni, mert van a windows 10-hez is. A telefonos dolgokhoz meg kuka vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Létezik olyan program, amivel meg tudom nézni az embereket, házakat felülnézetből? Olyan térkép féle?
- Létezik olyan program, hogy egy fényképen el tudom tüntetni a tokát, ráncot és a hajamat is át tudom festeni?
- Létezik olyan program, amivel a fényképezőgéppel készített videó szerkeszthető?
- Hallott vki olyan programmról, amivel mondjuk a munkahelyi számítógépről láthatnám, hogy az otthoni gépen éppen mi folyik? :-) Létezik ilyen
- Videófelvétel elforgatásására létezik valamilyen program?