Utalás (beszélgetés)
Általában az Interneten történő utalás a legolcsóbb, aztán a telefonos/ügyfélszolgálatos utalás és a legdrágább, ha a fiókban utalsz.
Persze bemehetsz a parter bankjához és ott is befizetheted, de lehet, hogy iylenkor a partnernek levonnak valami kevéske pénzt tranzakciós díj címén. Bankja válogatja.
Nálunk többféle internetbanki csomag létezik az alap csomagtól a teljes csomagig, mindegyik mást tud. Van olyan is ami neked van, hogy az üf szolgálattal kell rögzíttetni a partnert, de simán át lehet térni ingyen és bérmentve a teljes csomagra, ami azt jelenti, hogy szinte mindent tudsz neten keresztül otthonról intézni. Az üf szolgálatos kollégának ez az áttérés kb 3 kattintás.
Na, ez klassz, köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Most megyek és utalok. :-)))
Sziasztok!
Az tényleg gáz!!
Nekem a kh-nnál van számlám. Én még chipes azonosítót is kaptam tőlük otthonra. Csak beledugom a kártyát, beütöm a kódot és már bankolhatok is, a neten. Tök egyszerű, gyors!
Akkor ha bemegyek az Erste-be mondjuk, viszem kp-ban a pénzt és a szlaszámot, pénztárnál befizetem, és kész? :-)
Nevetséges, mert banknál dolgozom Én is, csak back office területen, így fogalmam nincs h mi van a fiókban :-D
Szia!
A bankban tudsz utalni vagy befizetni más számlájára. Nincs netes hozzáférésed?
Sziasztok!
Utalnom kell, mert rendeltem licitálós oldalon, viszont ahol bankolok, ott rengeteg idő utalást indítani telefonon keresztül. Ha bemegyek a bankomba ott tudok utalni, vagy esetleg postán?
Előre köszönöm a válaszokat!