GYOD utalás (beszélgetés)
bocsi de nme hallottál félre valamit ?? szerintem csak 60 nap lehet de nem vagyok benne biztos...
Sziasztok. FOT igényléssel kapcsolatban ki tud segiteni?
Én a háziorvosál vagyok elakadva..
Sziasztok!
Kérem, segítsen aki tud.
Anyukámnak megszüntették a gyod-ot. Sajnos nem lett időben leadva amit a hivatal küldött, az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy hat hónapig nem igényelheti újra.
Járt már így valaki, mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm előre is ha valaki válaszol!
Sziasztok! Veszprém megyei utalástól esetleg tud valaki valamit?
Sziasztok. Zala megyét tudja valaki?
Sziasztok Győr-Moson-Sopron megye csak 4 -én utal .
Sajnos csak 28. Lesz utalás
Sziasztok okt.28 Somogy megye lesz utalás.
Sziasztok! Van valakinek információja Fejér megyéről? Azt hallottam, hogy 4-én utalnak. Ugye nem igaz?🥺😒
Mert akkor mi akik postán kapjuk csak 7.-e.
Sziasztok! Somogyban a héten várható a Gyod?
Sziasztok. Eddig még én sem kaptam utalást sajnos. Veszprém megye. Ha valaki megkapja szoljon nekünk.. köszi
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Veszprém megye minden hónap 4en utal kártyára ha postán jön kb mennyivel később érkezik meg?
Előre is köszönöm
Sziasztok! Még új vagyok ezen a fórumon. Most fogom igényelni a GYODot, mivel már nincs segítségem a 34 éves súlyosan fogyatékos lányom mellé. Szeretném megkérdezni tőletek, ti már ebben járatosabbak vagytok , hogy megadják-e nekem a Gyodot, ha a lányom dolgozik, négy órát, a Nem Adom Fel Alapítványnál.Kísérni kell oda, vissza. Tisztálkodni nem tud, és még sorolhatnám....sajnos
Jó estét érdeklődnék hogy gyod megszűnése után el lehet meni munka nélküli segejre válaszokat előre köszönöm
Sziasztok. Szabolcs megye,Gyod számlán!
sziasztok! Szolnok megye? 2. dika? más szerint is!
Sziasztok.
Hajdú Bihar megye mikor utalják a gyodot?
Szép reggelt🥰
Szabolcs megye-OTP-Családi a számlán❤️
Sziasztok. Békésmegyében lessz hamarabb gyod utalas ?
Sziasztok!Heves Vármegyében mikor van Gyod utalás?Most fogom kapni először így nincs tapasztalatom!
Érdeklődnék hogy gyemekem elhunyt áprilisban és gyodot kaptunk után kérdésem az volna hogy kaptunk határozatot hogy 7ho 31 el le jár a gyod ez akkor azt takarja hogy hogy 7 hónapi gyodot utalják ki utoljára mert ugye mi somogy varmegyeiek vagyunk és minden hó 26 - 28 ig szoktuk kapni és nem tudjuk hogy a 7 havi az utolsó e vagy 8 ho 26 an kapjuk e az utolsót mert nem tudjuk hogy hogyan számolják a 3 hónapot mert úgye a családi pótlék az úgy van hogy a 7havi az 8 hóba jön ezért az volna a kérdésem hogy a gyod is így van e köszönöm a válaszokat előre is
Még nem de hamarosan biztos érkezik
Sziasztok valaki kapott már Veszprém megyében
Sziasztok! Tudja valaki hogy Nógrád Vármegyébe mikor utalják a Gyod-ot?
Sziasztok
Tudja valaki hogy a gyodot lehet e revolut számlájára utaltatni?
Köszi a válaszokat előre is
További ajánlott fórumok: