Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » GYOD utalás fórum

GYOD utalás (beszélgetés)

1 2 3 4 5
148. Cacho
ápr. 6. 19:43

Sziasztok!

Kislanyunk 15 eves most novemberben volt felulvizsgalat megint kapjuk 5 evig. Visznont ugy alalul, hogy Hollandia vagy Auszria nunka lesz. Szeptembertol iskola valtas lesz egy maganiskola tavoktwtas laptopon tanul gimi es ad erettsegit. Az igazgatono szt mondta a vilag bermelyik pontjan lehetink most is vsn neki spanyolban vagy olaszban elo es twnulo diwkha. A kulfoldi munka napo 2-3 ora lenne. Ugy tudom 4 oras munka vallalhato lenne most is. De vsjon elveszik vag marad a Gyod, ha mondjuk Auszriaba leszunk de taboktwrasban ? A suli szerint rendben van igy mindrgy hol vagyunk. Ez azert lenne fontos, mert pl. Auszriaban gyengebb w fizetes ami lenne ott fontos lenne maradjon a Gyod. De Belgium, Dania, Hollandia ott ketten mar 2x vagy 3x annyit kerexnenk mint Ausztria ott mar nem fontos a Gyod. Azaz ketten keresunk 500 ezret tisztan Auszriabqn + 260 gyod ha marad, vagy eleve nem maeadhat ha kulfoldre megyunk, de akkor meg Irany Hollandia, Belgium ahol ketten nar 1.6 mullio kereset es itt mar nem akkora ervagas, ha elveszik. Mert elso korben Auszria lenne de itt fontos lenne, ha maradna. Ebben van valakinek tapasztalata ? Elvileg egyutt a csalad gondozzuk a gyermeket es Magyar suliba jar tavoktatasban.

márc. 31. 17:00
Sziasztok pest megyében postán mikor lesz gyod esetleg tudja valaki elöreis köszönöm szépen
márc. 31. 08:38
De Veszprém megye ma utal ugye?
márc. 31. 08:19

Sziasztok

Pestmegye kapott már Gyod ott

144. Drebi93
márc. 26. 16:06
Sziasztok! Tolna megyében mikor van utalás? Köszönöm!
márc. 21. 22:07
Sziasztok Valaki valamit tud hogy postán mikor lesz Családipotélk mivel Április 6.dika az vasárnap ???!!!!!!! Ha valaki tud valamit akkor írja meg léci előre is köszönöm
142. Timea83
márc. 3. 08:48
BORSOD MEGYE épp most jött meg a gyod erste bank
febr. 28. 07:36

Jó reggelt!

Valaki tudja esetleg, hogy Bèkèsmegye utal-e ma, vagy csak 3-àn?

febr. 27. 06:22
Baranya megye Gyód utalás ma
139. Anka8 (válaszként erre: 128. - Timi jocika)
febr. 6. 18:33
Ez sajnos nem jött be.Ne vegyél lottót 😪😪😪
febr. 5. 20:08

Sziasztok!!

Szeretném megkérdezni hogy Budapesten postai úton lesz-e holnap gyod? A postán maradóra nem tudtam kérni mert azt mondta a kézbesitő hölgy a kézbesitők fönöke hogy ilyen nincs. CSaládi gondok miatt nem tudok a kézbesitési címre menni Wise számlára pedig a 17.kerületi kormányhivatal nem utal. Megkérdeztem. Köszi a választ

febr. 5. 19:25
Sziasztok érdeklődnék segítséget szeretnék kérni Jan 31 én járt le a Gyód de még nem kaptunk semmi felülvizsgálatról papírt hogy mit csináljunk megkapom még postai úton a héten?a gyödod
136. Hanyatt
febr. 3. 09:16
Sziasztok!Győr-Moson-Sopron már kapott? Mert én még nem😥
jan. 31. 09:10

Sziasztok!

Gyodot kapott már valaki Miskolcon vagy B.A.Z.megyében?

134. Andi821
jan. 30. 09:15
Sziasztok!Szabolcs megye lesz a héten utalás?
133. Csaby78
jan. 30. 08:14
Sziasztok vasmegye kapott valaki utalást?
132. Érdeklődo (válaszként erre: 131. - Judit8202)
jan. 30. 08:11
Szia Kaptál esetleg választ privatba a kérdésedre?Mert engem is érdekelne az összeg,Köszi
jan. 30. 06:37
Sziasztok Pest megyében van már valakinek számlán elvileg ma jön de arra lennék kíváncsi mennyi az annyi amenyinek jönni kellene elvonások nélkül csak simán Gyod.
130. Davidka
jan. 28. 23:06
Sziasztok Tolnamegyèben Gyod számlára mikor èrkezik ? Esetleg lesz belöle valami a hèten ?
jan. 28. 18:00
Baranyamegye csak 30 an utal
jan. 28. 09:33
Sziasztok. Bp. 14 ker. Jövőhet csütörtökön azaz 02.06 an hozza a gyodot a postás ez biztos
127. Nini80
jan. 17. 19:24

Sziasztok!

Gyermekemnél most volt felülvizsgálat, megkaptuk továbbra is a Gyod (2 évre)

19 éves tanul még, viszont nagyon beteges. Gondolkozom hogy kiveszem az iskolából. Sajnos többet van itthon,mint ott. Ilyen esetben elveszik a gyod támogatast? Családit tudom, azt előtte lemondanám. Köszönöm a válaszokat.

126. Sysko22
jan. 8. 23:29

Sziasztok .

Pest megye . Esetleg tudja valaki mikor lesz ,,utalási időponokat,,számlára?

Köszönöm 😊

dec. 17. 09:20
Sziasztok Hajdú-Bihar megye mikor kapja a gyodot tudja valaki előre is köszönöm szépen
124. Fatime2
dec. 16. 15:36

Sziasztok!

Olyan szeretnék kérdezni Jász-Nagykun-Szolnok holnap utal vagy nem?Előre is köszönöm szépen a segítséget!

dec. 8. 15:08

Sziasztok!

Tudja valaki esetleg hogy B.A.Z.megyében,Miskolcon mikor utalják a decemberi gyodot?

dec. 6. 21:14

Sziasztok

Veszprem megyei folyosítások dátumárol tud valaki informáciot Decemberre vonatkozóan?

Köszönöm szépen előre is

nov. 28. 10:46
Sziasztok Pestmegye mikor utal ma Gyod ott
120. Kiss Enikő (válaszként erre: 116. - Zsolesz 70)
nov. 20. 09:29
Ez pontosan igy van újra csak 6 hónap múlva tudod majd igényelni mivel nem adtátok be időben a papírokat és teljesen meg lett szüntetve
119. Kiss Enikő (válaszként erre: 118. - Agnes19)
nov. 20. 09:28
Sajnos nem jól tudod az ügyintézési idő 60 nap mivel nekik teljesen meg lett szüntetve igy majd csak 6 hónap múlva tudják újra igényelni .Jól mondta az ügyintéző sajnos
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook