Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
GYOD utalás (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyodot kapott már valaki Miskolcon vagy B.A.Z.megyében?
Sziasztok!Szabolcs megye lesz a héten utalás?
Sziasztok vasmegye kapott valaki utalást?
Szia Kaptál esetleg választ privatba a kérdésedre?Mert engem is érdekelne az összeg,Köszi
Sziasztok Pest megyében van már valakinek számlán elvileg ma jön de arra lennék kíváncsi mennyi az annyi amenyinek jönni kellene elvonások nélkül csak simán Gyod.
Sziasztok Tolnamegyèben Gyod számlára mikor èrkezik ? Esetleg lesz belöle valami a hèten ?
Baranyamegye csak 30 an utal
Sziasztok. Bp. 14 ker. Jövőhet csütörtökön azaz 02.06 an hozza a gyodot a postás ez biztos
Sziasztok!
Gyermekemnél most volt felülvizsgálat, megkaptuk továbbra is a Gyod (2 évre)
19 éves tanul még, viszont nagyon beteges. Gondolkozom hogy kiveszem az iskolából. Sajnos többet van itthon,mint ott. Ilyen esetben elveszik a gyod támogatast? Családit tudom, azt előtte lemondanám. Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok .
Pest megye . Esetleg tudja valaki mikor lesz ,,utalási időponokat,,számlára?
Köszönöm 😊
Sziasztok Hajdú-Bihar megye mikor kapja a gyodot tudja valaki előre is köszönöm szépen
Sziasztok!
Olyan szeretnék kérdezni Jász-Nagykun-Szolnok holnap utal vagy nem?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg hogy B.A.Z.megyében,Miskolcon mikor utalják a decemberi gyodot?
Sziasztok
Veszprem megyei folyosítások dátumárol tud valaki informáciot Decemberre vonatkozóan?
Köszönöm szépen előre is
Sziasztok Pestmegye mikor utal ma Gyod ott
Ez pontosan igy van újra csak 6 hónap múlva tudod majd igényelni mivel nem adtátok be időben a papírokat és teljesen meg lett szüntetve
Sajnos nem jól tudod az ügyintézési idő 60 nap mivel nekik teljesen meg lett szüntetve igy majd csak 6 hónap múlva tudják újra igényelni .Jól mondta az ügyintéző sajnos
bocsi de nme hallottál félre valamit ?? szerintem csak 60 nap lehet de nem vagyok benne biztos...
Sziasztok. FOT igényléssel kapcsolatban ki tud segiteni?
Én a háziorvosál vagyok elakadva..
Sziasztok!
Kérem, segítsen aki tud.
Anyukámnak megszüntették a gyod-ot. Sajnos nem lett időben leadva amit a hivatal küldött, az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy hat hónapig nem igényelheti újra.
Járt már így valaki, mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm előre is ha valaki válaszol!
Sziasztok! Veszprém megyei utalástól esetleg tud valaki valamit?
Sziasztok. Zala megyét tudja valaki?
Sziasztok Győr-Moson-Sopron megye csak 4 -én utal .
Sajnos csak 28. Lesz utalás
Sziasztok okt.28 Somogy megye lesz utalás.
Sziasztok! Van valakinek információja Fejér megyéről? Azt hallottam, hogy 4-én utalnak. Ugye nem igaz?🥺😒
Mert akkor mi akik postán kapjuk csak 7.-e.
Sziasztok! Somogyban a héten várható a Gyod?
Sziasztok. Eddig még én sem kaptam utalást sajnos. Veszprém megye. Ha valaki megkapja szoljon nekünk.. köszi
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Veszprém megye minden hónap 4en utal kártyára ha postán jön kb mennyivel később érkezik meg?
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok: