Szeretném megkérdezni hogy Budapesten postai úton lesz-e holnap gyod? A postán maradóra nem tudtam kérni mert azt mondta a kézbesitő hölgy a kézbesitők fönöke hogy ilyen nincs. CSaládi gondok miatt nem tudok a kézbesitési címre menni Wise számlára pedig a 17.kerületi kormányhivatal nem utal. Megkérdeztem. Köszi a választ
Sziasztok érdeklődnék segítséget szeretnék kérni Jan 31 én járt le a Gyód de még nem kaptunk semmi felülvizsgálatról papírt hogy mit csináljunk megkapom még postai úton a héten?a gyödod
Sziasztok Pest megyében van már valakinek számlán elvileg ma jön de arra lennék kíváncsi mennyi az annyi amenyinek jönni kellene elvonások nélkül csak simán Gyod.
Gyermekemnél most volt felülvizsgálat, megkaptuk továbbra is a Gyod (2 évre)
19 éves tanul még, viszont nagyon beteges. Gondolkozom hogy kiveszem az iskolából. Sajnos többet van itthon,mint ott. Ilyen esetben elveszik a gyod támogatast? Családit tudom, azt előtte lemondanám. Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nem jól tudod az ügyintézési idő 60 nap mivel nekik teljesen meg lett szüntetve igy majd csak 6 hónap múlva tudják újra igényelni .Jól mondta az ügyintéző sajnos
Anyukámnak megszüntették a gyod-ot. Sajnos nem lett időben leadva amit a hivatal küldött, az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy hat hónapig nem igényelheti újra.