Update étkezéstől van, hogy először csak a centik mennek lefele a kilók csak később? (tudásbázis)
Halihó!
Ez nagyon megnyugtató hogy ezeket elolvastam! Én is ugyan így voltam/vagyok,hogy mások mondják hogy vékonyabb lettem, viszont a mérleg csak 1,5 kilóval mutat kevesebbet! 80 kilóról kezdtem. 3 hete csak update 1-t eszem. Szóval akkor hagyom a mérleget..:)
Hiszek benne, hogy sikerülni fog és most valóra váltom az álmom:)
80 kilóról indulok, ezért gondoltam, hogy hamarabb elindul. Türelmes leszek és kitartó!
Egyszer már megcsináltam ugyanezzel a módszerrel és akkor 10 kilót adtam le 5 hónap alatt. Egyszer sem álltam mérlegre, csak az 5. hónap végén:)
Szerintem most is hanyagolnom kellene a mérlegelést...
SZIA PEGASUS!
ÉN OKTÓBER 13-TÓL NORBI UPDATE1-ES KAJÁKAT ESZEM ÉS ITTHON KONDIZOM MELLETTE, MÁR -15KG-NÁL TARTOK. SZERINTEM SZERVEZET KÉRDÉSE IS A DOLOG. NE ADD FEL KITARTÁS, ÉS HIDD EL MEG LESZ A SOK ERŐFESZÍTÉS GYÜMÖLCSE. HAJRÁ!!!!!!!!!
Mindenkinél más a fogyás üteme,és az is nagyon sokat számít,mekkora súllyal kezdted el (mert 100 kilóból könnyű leadni 10-et,de vért izzad az ember,ha ugyanezt a mennyiséget mondjuk 65 kilóból akarja leadni).
Én nem vagyok 100%-osan update-es,odafigyelek a kajára,de én inkább az édességek terén tartom az update-et,meg a mozgásban.Súly tekintetében alig változtam,viszont mindenki mondta,hogy mennyire levékonyodtam.Sőt,olyan is volt,aki azt mondta,hogy "de gebe lettél". :-) Micsoda bók..:-DD Sose mondtak nekem ilyet.Biztos,hogy kívülről van látszata a dolognak,csak ezt számodra (még) nem látható.De eljön majd ez a perc is,ne aggódj.Nekem a gatyáimon tűnt fel először,hogy hoppá,kisebb kell...
Szerintem 1 hét az max. 1-2 kg, az tuti nem mérhető centikben, viszont biztos sokkal jobban érzed magad az étrendváltozásnak köszönhetően.
1 hét után nem is érdemes mérni, mert +-1kg ingadozás amúgy is lehetséges.
Legyél kitartó, Norbi szerint a 4. héten már lesz tartós eredmény, amit érdemes mérni és aminek lehet örülni.
igen mert előbb többnyire a víz megy ki ami lehet hogy csupán pár deci és a mérleg nem méri de a centiken látszik.
csak következetesen csináld tovább és a mérleg nyelve is elindul :)
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Te mit nézel meg először egy pasin?
- Mit néznek meg rajtunk először a férfiak?
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Lehetséges-e, hogy a vegyes étkezéstől vizesedjen az ember lánya?