UPC médiabox esetén hogyan lehet törölni az előre beállított, automatikus felvételt? (tudásbázis)
Szia!
Be kell menni a menübe, ott kiválasztod a "Beállítások"-at, abban a "Gyári beállítások"-at, ott beírod a PIN kódot (0000)és OK. Utána kiválasztod a "Thor 0,8W"-t ismét Ok, aztán még egyszer OK. Ekkor indul a csatornakeresés. Ha kész ismét OK! Kész!
Szia,
remélem még olvasol erre :)
elmondanád a gyári beállítás visszaállítását, mert hiába nyomkodom, próbálom leírás alapján, nem megy.
nekem is v annak állandóra rögzített műsorok, amik egy része már nem aktuális, v az óraállítás miatt nem akkor van, mint korábban....
köszönöm szépen
A UPC-től megtudtam, hogy softver hibásak ezek a médiaboxok, ezért ezt a funkciót nem tudja a gép. Vissza kell állítani a gyári beállításokra, csak így törölhető az előzőleg beállított automatikus felvétel.
Ha szükséges leírom neked a menetét!
Jelentkezz ha sikerült, mivel a párom hetek óta képtelen erre a műveletre velem együtt:)
Nem olyan egyszerű mivel értelemszerűen nem kivitelezhető a művelet.
Mint említettem, nekem nincs rögzítés :)
és csak gondoltam fellapozom a füzetet, ha már itt van mellettem :)
hol állítottad be állandóra? gyanítom ott tudod levenni is :) jobb ötletem nincs :(
uhh ... reméltem, hogy valami bagatell könnyű problémád van ... :)
sajnos az én médiaboxom nem rögzít ... így érdemben nem tudok tanácsot adni ... de!
"Felvételek áttekintése
A beállított felvételeket a 'Rögzítendő műsorok' menüpontban tekintheti meg. Lépjen be a menübe a távirányító 'menü' gombjának megnyomásával.
Válassza ki a 'Digitális műsorrögzítő' menüpontot, majd válassza ki a 'Rögzítendő műsorok' menüpontot és nyomja meg az okét.
Ebben a menüben láthatja, hogy milyen felvételeket állított be. Itt törölheti is a nem kívánt időzítéseket. Egy időzítés törléséhez válassza ki azt a fel-le gombokkal. Az időzítést a 'kék' színű gomb megnyomásával törölheti."
Remélem, összejön :)
További ajánlott fórumok:
- A házastárs automatikusan adóstárs e?
- Alapvetően pozitív beállítottságú emberekkel beszélgetnék csak úgy, mindenféléről:)
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele?
- A gyed utánni gyes-t meg kell igényelni vagy automatikusan fogom kapni?
- Mennyi idős terhesen csinálják az első ultrahang felvételt?