Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Unatkozok, pedig edzenem kéne helyette. fórum

Unatkozok, pedig edzenem kéne helyette. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

febr. 2. 15:44
Szerintem se való mindenkinek az edzés.Ezernyi más mozgás és sport is van helyette.
febr. 2. 12:27

Tudom, hogy meredek gondolat, de nekem működik. Az én testem újabban gyűlöli a futást. Minden (IS) történik, ha futni készülök. Ha mégis ráerőszakolom, a táv felénél - amit eddig röhögve lefutottam - már a halálomon vagyok. De imádja a zumbát, a Pilatest, vagy a teniszt.

Találd meg azt az edzést, amit örömmel csinálsz, amit élvezettel csinálsz. És nem lesz kényszer.

10. katt2
febr. 2. 09:27
Nem azért kell edzeni, mert unatkozol, vagy éppen nem unatkozol. Edzeni azért kell, mert valamikor elhatároztad, hogy teszel a testedért. Legyél következetes. Tehát, edzeni kell, utána tovább unatkozhatsz.
febr. 2. 08:41

Mit érsz el az edzéssel? Ha megteszed, mit kapsz cserébe?

Szerintem érdemes őszintén válaszolni. Ha úgy ítéled meg, hogy igen, érdemes edzeni, akkor el fogod kezdeni, ha nem éri meg az erőfeszítés, akkor meg nem fogsz edzeni. Csinálsz mást.

A határozott döntés a lényeg.

febr. 2. 05:35
Ismerem az érzést.
7. Epresturmix (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 2. 05:32
Hajrá! Én szereztem egy edzőt is magamnak! Nehogy elsunnyogjam a tesit! 😀
febr. 2. 05:08

Kezdj el edzeni!

☝️

És ha jól csinálod, utána nem lesz erőd unatkozni sem!

febr. 1. 21:44

Pedig csak elkezdeni nehéz, egy idő után már hiányzik, ha kimarad az edzés valami miatt.

És mennyivel jobb fáradtan a tükörbe nézni utána, hogy "ma is tettem magamért".

febr. 1. 21:31
Agyban dől el, még nincs itt teljesen az ideje ezek szerint
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Myra)
febr. 1. 21:25
Mert lusta pont mint én. nekem is többet kéne mozogni mint teszem, de sajnos gyakran kitalálom hogy most miét nem.
2. Myra
febr. 1. 20:25
Ha tudod akkor miért nem változtatsz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook