Újszülött baba után mennyi idő alatt küldik a GYED-et, anyaságit? (tudásbázis)
6. Violet18
2023. okt. 5. 22:01
Csak az összeg nem mindegy mit kapsz...csed gyed gyes..... 😱
5. gabbbicica
2023. okt. 5. 15:37
Ha Gyest kapsz, az a csaladi potlekkal jon, minden honao masodik munkanapján a számlára. Ha postaval kerted, azt vmikor az utana lévo heten kezbesitik.
4. xochipilly (válaszként erre: 3. - Alma1989)
2023. okt. 5. 13:09
Ha GYES-t kapsz és nem CSED-et, az a családi pótlékkal együtt fog érkezni (a hónap első napjaiban, ha számlára kérted, gyorsabban megérkezik mint postán). Az egyszeri anyasági gyorsabban megérkezik
3. Alma1989
2023. okt. 5. 12:50
Szia köszönöm a választ kormány ablakban adtam be mindenre anyasági GYES családi pótlék.
2. gabbbicica
2023. okt. 5. 12:44
Hol adtad le?
En az anyasagit ugyfelkapun, 7 napon belul a szamlamon volt.
A munkahelyed kifizetohely? Nekem igen, minden honapban akkor kaptam a gyedet, amikor a kollegak a fizetest.
1. Alma1989
2023. okt. 5. 12:22
Sziasztok szeptember 28 án adtam be a papírokat az igénylésre . Mennyi idő mire ki utálják? Kinek mennyit kellet várni ?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?
- Lejár a TGYÁS-om. A GYED-et automatikusan küldik, vagy meg kell igényelnem?
- Ilyen későn küldik most a GYED-et? Posta hozná, de ma sem kaptam. Mikor küldik?