Újra lefogyok, karácsonyra2023 (beszélgetés)
akkor működött az életmódváltásod :) ezt szuper hallani.
én most hülyemód azért várom a karácsonyt, emrt ott mindig fogyok :D annyira bepörgök midnennel. meg szoktam menni szilveszteri futéásra is olyankor
azóta is jó vagyok, tornázom, zabálást teljesen abbahagytam, visszaállt az agyam a rendes üzemmódba a kajával. érezhetően csökken napról napra a stresszintem :)
a súlyom nem tom mikor fog, de állítólag tök normális, hogy eddig csak a gatya eddig kényelmesebb, mert erősitő edzéseket kezdtem el. de ha ennyire nem lesz időm semmire, gyanús hirtelen megindulnak majd a kilók. (ok egy kilóval kevesebb is a mérleg már most, de az ekkora súlynál szerintem nem számit)
jelentem bekapcsolt valami az agyamban, vasárnap kiszámoltam mennyit ehetek hétfőn. eldönöttem, mit szeretnék enni, és tornával kezdtem a másnapot, és betartottam a kaját. kedden is, eddig ma is. Éhes se vagyok, a mozgás is megy.
hétfőtől egy hónapra megyek vissza a kardiologiára :D szóval lehet későn, de mindegy, legalább végre.
munjuk ugye az előző hónapok pluszmozgása nélkül el se jutok ide, meg ugye a naprág is rámjön, és könnyebb úgy edzeni, hogy pl tudok félóra dinamikus erősitő jógát lenyomni, mert birom. szóval tényléeg a kajára figyelek lépés van.
azt feladtam, hogy sétákkal haladjak, este 8-9 kor már nem fogok nekiindulni, melóm meg sok van. bár ma meglett még a teló szerint is a 9500 lépés, pedig mindenhol nem is volt nálam (nekem nincs okosórám)
próbálok vmi rendszert is vinni az életbe. na ez a legnehezebb, mert állandóan van vmi, jönni menni kell, így azt tettem fixnek, hogy 10 és dél közt eszem a reggelit, ugye régen is így ettem, ha munka van, akkor eszem meló közben és kész, letojom, az egészségem fontosabb mint a modoroskodás. szóval amiket irtam, összeállt végre a ritmus. jó vala.
meglátjuk mennyi lesz a tényleges eredménye.
jelzem azt a nadrágot hordom, amibe nem fértem bele. És bizony reggel látszik a tükörben a változás. kilóra plusz 2nél tartok :D
vérnyomásom rengeteget javult, becsuszott a mornális tarttományba.
a mostani fronttok kicsinálnak, de nem hagyon magam. akkor tornázok itthon
Jajj nekem anno az elso 10 km vagy 1p ev alatt lett 😂 mondjuk nem is edzettem nagyon.
De utana mindug gyorsan visszajott szunetek utan. Lehet abban vmi, hogy emkrkszik a szervezet, es csak elsore nehez elerni
kocogni csak gyszer jutottam ki. ez teljesen elmebetg hét. így eddig 30 km em vn csak meg eezen a hétn. 40 tuti meglesz, de 50 valszeg sehogy, azt most el kell engeedjem.
viszont kiderült teljesen jól le bíro gyűrni az 5 kmet is, szóval megyek amint van időm vissza az emelkeedős trepre, ott 4 kmel kezdek majd, és fokozatosan vissza. Karácsonyra vissza szrtném hozni a 10 kmet. szokott lenni itt szilvesztri futás, ha tudok majd ott már ezt a ttávot akarom
de egy év alatt akkor nagy változás lett :)
én jelentm ma volt egy szabad másfél órám, kocogtam 3 kmet, ygalogoltam 6 ot, tljesen jó vagyok mára
Meglesz az is 👏👍 amúgy te magas is vagy ugye? Jol emlekszem? Mert akkor mar nem is olyan sok kejet hatra, foleg ha jott fel izom is rad.
En ma setaltam egy nagyot. 14 kmet
Holnap nem tudom mi fer majd bele, de max tobbet tornazom
jelentem, a vegyük vissza a vákonykori szokásaim egyik napról a másikra elkezdtm. lehet nem egészséges a pepsi max, de mág mindig működik. nem kell kv, nem kell, süti... sokkal több folyadékot is iszom. nem vagyok állandóan éhes. meg ugye ebben nincs kalória, így a megehető mennyiséget könnyedén beosztom eegészséges kajákra.
ma etteem sonkás salátás szendvicset egy darabot, egy zsemlével ilyen biokrumplilevest, meg egy tál bablevest egy szelet kenyérrel. ennyi.. hja, egy kismarék kesudió. simán bőven kereten belül vagyok. a héten már 35 km sétát összehoztam, de ma még megyek, hogy meglgyenek a lépéseim, igaz csak kicsit van időm, de cserébe tornztam reggel, mert tudtam ma nem lesz annyi időm gyalogolni.
remélem meg fog látszani az egész hatása pár héten belül.
hja, a nem eszek reggel szokást is visszahozom. én 44 évig nem nagyon rggeliztem, 10-11 eelőtt egyszerűen nem ettem. eleve el se kellett volna kezdeni.
wow!!! gracca!!!
én még mindig keresem magam... de sétálok nagyokat, próbálom a lelkem rávenni a kocogásra. ma tornáztam. leheet erősitni kéne... vagy e tudom.
leht jobb lenne, ha kövérbbnek néznék ki, ert így sokan nem is értik mi bajom... de a vérnyomásom mg ltojja hogy nézk ki, ottt a sulyom számit
nos, az erdmény gyorsitása érdekében, veszek egy füzett ls visszaállok szigoru kalóriaszámlálásra, mert így neem lesz meg karácsonyig a fogyás. de most tényleg gyorsitanom kell.
tgnap kovogtam, jólesett, szóval aktivség megvan, csak a sok meló közben nem figyelek mikor és mennyit eszek. inkább nekiállok írni megint, ne ezen múljon
nos hívott a doki, határon mozgok, nincs mostmár kifogás, le kell fogynom. ha lefogyok, nem kell gyógyszer, ha nem akkor valósinű belecsúszok. dec végéig nézzük alakulok e.
nagyon vicces, mert a férjem okosóráját átállitggatta rám, és az pont simán kiírta a 14és félmkiló pluszt, ami rajtam van, meg hogy mennyi az ismom, stb... mondtam is, basszus, emmnyire durva, hogy elktromos impulzusokbol mennyir pontosan le leht venni az izomtomeget mindent. ugye én kicsi vagyok, de nagy a csontsürüségem, és elég jó vázizomzatom van, mindig mozogtam vmit. szóval vagy 6-8 kilóval több a normál súlyom emiatt, mint egy átlag velem magas nőknek. és eszméletlen pontosan mgmondta a kütyü..
na majd evvel ellenőrizzük időnként hol tartok.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Egyszer már használt karácsonyi ablakfóliát hogyan lehet újra használhatóvá tenni?