Újévi őrlődés... (beszélgetés)
Sose bánkódjál feleslegesen!
Nekem még tetszik is, ha valaki egy "jól felépített szerepben" fórumozgat. Ügyes színészi ujjgyakorlatnak veszem... :-) (Meg lehet érezni néha az ilyet...)
Persze. Elég sok ilyen "szórakozóba" belefutottunk, s elég kellemetlen, ha az ember jóhiszeműen segíteni akar, aztán a végén kiderül, hogy célt tévesztett.
Legfőképpen azok kellene észhez térjenek, akik szórakoznak, hogy a végén hiteltelenné teszik a fórumozást.
A fórumindítótól pedig én kérek elnézést.
Kedves Hozzászólók! Köszönöm a sok segítőkész véleményt jól esik, hogy nem maradtam egyedül a problémámmal! A kételkedőknek, rosszakaróknak, és azoknak, akik a nevemben válaszoltak szintén köszönöm, hogy akárhogyan is, de reagáltak. A fórum már közben erősen elkanyarodott az eredeti felvetéstől, de nem baj, nem akadok fenn ilyeneken, mindenkinek szíve joga, hogy mit ír ide. Sok érdekes dolgot olvastam.
Valóban frissen regisztrált felhasználó vagyok, de eszemben sem volt "nem valós probléma" indításával szórakoztatni magam. (Ezt nem is értem... hogy tudnék ezen szórakozni?)
De amint szembesültem egyesek rosszindulatú megjegyzéseivel, már nem volt kedvem ide írni. Most azonban, hogy újra elolvastam mindent, amit írtatok, meggondoltam magam. Nem tudok semmit magamra venni a negatív megjegyzések közül, mert nem érzem, hogy lenne miért. A másik pedig, hogy így jobban megnézve, talán én vettem csak negatívnak egy-két hozzászólást, gondolom senki nem akart rosszat.
Látva azt, hogy többeteket azért érdekel, követem-e még a fórumot, úgy éreztem nem lenne igazságos, ha nem írnék többet.
A kezdő hozzászólásomat illetően pedig megtettem a lépéseket, és úgy érzem jól döntöttem! Talán sokatoknak úgy tűnt, csak panaszkodom, és figyelemre van szükségem -ez részben talán igaz is- de sokat segített, hogy egyáltalán volt kinek elmondanom mindezt.
Azzal a gondolattal, hogy "talán nem valós a probléma", nem tudok mit kezdeni... Van ilyen, kétségtelen, de ha a fórumindító csak szórakoztatja a Nagyérdeműt, hát csak tegye! (A szórakozás is kell néha. Mi többiek is - többé-kevésbé - a szabadidőnket töltjük itt a Hoxán.)
Nem tudhatjuk viszont biztosan, hgoy nem tényleg tanácsra van-e szüksége. Ha ez a helyzet, akkor nem korrekt a tanácskérővel szemben, ha a hozzászólásokat elvisszük erre-arra. Vagy ha sértegetünk... Vagy ha gúnyolódunk... (Még ha nicknevek mögül is!)
Ja hogy sokáig "kintről" olvasgattad a fórumokat! :)
Értem :)
Tudok olvasni. :)
Egyébként köszönöm. :)
Te hogy vagy ilyen tájékozott alig 10 napos reggel? :O
Le vagyok nyűgözve :DDD
Nekem is gyanusak a frissen regeltek ujonnan inditott topikjai.
Nekem viszont az jut eszembe, h maga az oldal kezeloje inditja ezeket, h porgesse a forumot. Kulonosen amikor irodalmi stilusu vitainditokat olvasok. Nem eletszeruek...