Tipikus Újévi fogadalom - Lefogyok (beszélgetés)
hali, ami azt illeti, en mar 31.e ota nyomom az eletmod valtast, eddig jol megvagyok :) a sujomat meg nem mertem, de legalabb nem zabalok, es mozdgok, ami jo :)
ja, az aktiv arpa eleg sokat segit, hogy ne faljak delben :D
Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet! cupp
sziasztok
boldog új évet mindenkinek
alig várom a kezdést
szia
karácsony óta fogytam... a legtöbb 69.7kg volt...most már "csak" 66.6kg vagyok, de lefogyok akkoris:D
normálisan, egészséges módon fogyok:)
ma is kevesebb lettem 0.4kg-vel:D
mi újság csajszik?
képzeljétek én már fogytam:D majdnem 2kg-t:D
:)
A lényege az, hogy együk, ami jólesik, de csak akkor ha éhesek vagyunk. Ja és ne együk túl magunkat. Ha érdekel, utánanézhetsz. Ez is egy módszer. Kinek mi... :D
165cm 90kg
ebből 30
hát már feldobtam a kérdést én is válaszolok:D
175cmhez 67kg-vagyok, ebből kell ledobnom 10et
én soha nem leszek nem akarok 50kg lenni de 60 kielégednék a régi súlyom
56-57 és eddig mindegyik terhességem után sikerült
remélem most hogy már ilyen öreg vagyok most is fog
na akkor jó
a torna az alak formálás az más
nem ismerem azt a módszert
Én nem tudom mi van, de nagyon rosszul érzem magam. Fáj az egész oldalam, hol itt, hol ott nyilall bele... :( Eszméletlenül fáj. Most jó egy kicsit, de nem sokáig marad ez így...
Amúgy piszkancs :) Olyan 50 - 52 körül mozgok, most nem tudom 1 hete mértem magam utoljára, de a képeken már nem vagyok sovány. Nyáron voltam, nagyon. És igen, azóta voltam hízókúrán is. :) Nehezen, de sikerült 6 kilót híznom. 177 cm vagyok amúgy.
És most azt, eszem, ami éppen van, szóval nem fogyizok vagy ilyesmi, sőt! Csak egy - két testrészem nem tetszik. Szerintem izmosodnom kellene picit, mert a karjaim majd eltűnnek :( És csontos a vállam. Nem tetszik. Nagyon nem. Szóval erre valami torna kellene, majd.. ha jobban leszek... :(
Én amúgy nem beszélek le senkit a fogyiról, csak azt, akinek tényleg nem kellene... :D:D Szóval MINDENKI HAGYJA ABBA :D Na jó. A lényeg sztem az, hogy NE kúra legyen, hanem ... életmód-váltás.
Hallott valaki a McKenna módszerről?:P