Újdonságok a Dominó játékban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Újdonságok a Dominó játékban
Kedves Hoxa!
Köszönöm a választ! Úgy tűnik, még mindig kicsi a valószínűsége, hiszen azóta sem kaptam egyet sem. Ki is írtam egy szavazást erről, és a dominózó válaszadók 90%-a sem találkozott vele. (A maradék 10%-nál sem vagyok biztos benne, hogy mindenki tudta, miről szól a kérdés.)
Úgy nézem, hogy például az ajándék valószínűsége kb. 5%-ra van beállítva.
Számolgattam kicsit. A kérdés óta eltelt 3 és fél hónap. Azalatt találkoztam kb. 700 dominóval. Ha például a véletlenszám dominó valószínűsége 2% lenne, akkor annak valószínűsége, hogy 700 dominóból egy se legyen olyan, 0,000000721. Ha csak 1%-ra lenne állítva, akkor ugyanez a valószínűség 0,00088. Még fél százalék esetén is csak 3% körüli érték jön ki.
Bocsánat, hogy ezen akadékoskodok, végül is nem olyan fontos, meg csak egy játék, de azért érdekel a dolog.
Kedves Ági!
Nem felejtettük el betenni, de úgy látszik, hogy a valószínűségét nagyon kicsire vettük. Előfordult a játékban, de nagyon-nagyon ritkán. Most ezen változtattunk, hogy gyakrabban is találkozhassatok vele. Nagyon sajnálom, elnézést kérek a hibáért. Köszönöm, hogy jelezted.
Szia Hoxa. Érdeklődöm, hogy a cikkben bemutatott véletlenszám dominó egyáltalán létezik-e.
Több, mint féléve jelent meg ez a cikk, de nemcsak hogy én nem találkoztam vele, hanem senki, aki a fórumon ír, az aukción sem látjuk soha.
Nem lehet, hogy véletlenül elfelejtettétek beletenni a programba?
Ma már kaptam is egy visszavonó és egy bomba dominót. Mivel éppen elakadtam, visszavettem velük 2 dominót és letettem négyet. Nagyon jó ötlet volt a frissítés!
Külön jó, hogy ezekért is jár 1-1 pont. Szuper!
Ugrás a teljes írásra: Újdonságok a Dominó játékban
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne több pontot összegyüjteni a dominó játékban?
- Ikariam nevű játékban hogyan tudok luxusnyersanyagot szerezni?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?
- Nyert már valaki telefonos vagy egyéb ilyen játékban?
- MIért nem tudom kiírtani Neville ördöghurokját a Harry Potter és a Főnix Rendje PC-DVD játékban? Ha sikerül is állandóan visszanől? MIért?
- Hogy lehet a dominó játékban előbbre jutni? Én már hónapok óta a 310 pontról nem tudok elmozdulni.