MIért nem tudom kiírtani Neville ördöghurokját a Harry Potter és a Főnix Rendje PC-DVD játékban? Ha sikerül is állandóan visszanől? MIért? (tudásbázis)
na újra felraktam a HP-t és az ördöghuroknál azt kell csinálni ,h az egeret előre-hátra kell húzni és közben nyomni bal gombot és ezt folyamatosan aztán Hermione és Ron is elkezdik és akkor eltűnik az ördöghurok ez 100% (én beállítottam ,h az egérrel varázsoljak nekem úgy könnyebb):)
remélem segítettem
Lenne egy kérdésem.Azt a mardekáros küldit,hogy kell megcsinálni????:(
Csak mert a kép mondja,hogy(a mardekáros banyáé),
hogy segítsek egy mardekárosnak,de mindig elhajtanak!
Please help!!!!!!!:(
Amúgy a Harry Potter és a Főnix rendjére gondolok:)
tyűű én is rég játszottam de asszem Ronnal egyszerre kellett varázsolni meg kellett várni ,h Ron is célbavegye és egyszerre varázsolni , többször is
de pontosan már nem emlékszem
igen és egy mondatban elintézi, hogy old meg Nevill problémáját az égetős varázslattal, hát kösz.
Szóval fel le kell nyomtt bal egér gombbal húkodni az egeret és úgy csinálni, a varázslatot, és néha csinál is Piroinició vagy hogy kell írni varázslatot, akkor eltűnik az ördöghurok, de abba a pillanatba vissza is nől.
Néha Ron megkérdezi, hogy segíthetek? És nem tudom hogy kell bekapcsolni őt is, mert én úgy veszem ki a szavaikból hogy mind a négyőjüknek kellene egyszerre csinálniuk, de egyszerűen sehogy se jövök rá. :(
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?