Új vetélkedő a tv2-n: Cápák (beszélgetés)
És ma?
Én már a közelébe sem mentem. :)
Hát ez a katasztrófális benne, hogy azt sugallják, hogy ez kell nekünk.
Kerestem a tv2 honlapján, hova lehetne megírni nekik a véleményem, de nem találtam.
Most már minden nap lesz este fél 6-kor a tv2-n.
Röviden: van 3 ember, akiknek egyetértésben kell válaszolni a kérdésekre. Minél hamarabb megegyeznek, annál többet kapnak, de ha x percen belül ez nem megy, bukik az egész. Eddig jó. Most jön az elmés "pszichológiai csavar" (idézet tőlük), amikor is a megnyert pénzt a számítógép tök igazságtalanul elosztja 3 felé (pl: 1,5 millió, 600ezer, 20 ezer Ft), és most abban kell megegyezni 1-2 perc alatt, hogy ki viszi el a sokat, és ki a keveset.
Tehát, akiket arra vettek rá, hogy együttműködjenek, azokat most egymásnak ugrasztják. Ha nem tudnak megegyezni, akkor senki nem kap semmit. Annyira ötletes!!!! :((
Szia!
Hasonló a véleményem, mint Neked, bár az Igazság ára is undorÍtó és gusztustalan volt. De hát ez kell nekünk, Magyaroknak!
Én ennél gusztustalanabb és undorítóbb "játékkal" még nem találkoztam. Hihetetlen. És erre van igény szerintük???
Egyet megnéztem, de többet tuti nem fogok!
További ajánlott fórumok:
- Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Mi volt annak a tv vetélkedőnek a neve, amit régen adtak?
- Tud valaki segíteni Honismereti vetélkedőben?
- Szeretem visszanézni a régi televíziós vetélkedőket!80'...