Új munkahelyen most én vagyok a "friss hús"? (beszélgetés)
Kedves fórumindító!:)
Hidd el,minden csoda 3 napi tart!...és nem vagy ezzel egyedül! :)
szép napot!
Találó...
Végignéztem a kiírt témáit; hát szánalmas. :( Ha nem a saját szememmel látom, el se hiszem, hogy van ilyen.
Akkor most végig kellene asszisztálni a napi sikereidet?? Ezért hoztad létre ezt a fórumot, hogy mi is áradozzunk rólad, hogy micsoda szépség vagy??
Neked nincs semmi gondod, csak kicsit dicsekedni akartál!
No, akkor én búcsúzom, további kellemes mesélgetést kívánok neked, bizonyára sokan meg fognak hallgatni!
Sok sikert hozzá :)
De, neki van barátnője. Nem akartam mondani neki hogy "És a barátnőd?" de amúgy ők nem érdekelnek, csak dumcsi-dumcsi velük, de semmi más. Szóba sem jöhetnek nálam.
Viszont a jó humorú srác ma is előadta magát. Reggel mikor meglát "Szia Barbi :)" én meg "Szia" megyek tovább, azt mondja "Hát te pulcsi nélkül vagy? Jaj vigyázz nehogy megfázz nekem", mondom nem fogok nyugi. Aztán kicsivel később megint találkoztunk és azt mondta nekem hogy "Szép hölgy mit kérsz?" És nekem ő egyre jobban tetszik, pedig nem is valami jóképű, de olyan típus aki megszólal és elmosolyodsz rajta. Jó a dumája meg a humora.
És ezt mennyire lehet komolyan venni? Mármint hogy akkor tényleg tetszem nekik. Én nem tartom magam egy nagy számnak, és nem is vagyok hozzászokva ehhez hogy így viselkednek velem.
Meg amúgy nem is tetszik egyik sem. Illetve az egyik tetszik, neki mindig mondom ilyen hülye hangsúllyal mikor találkozunk és mondja hogy "Sziaaa Barbiii" hogy "Sziiaaaa" és akkor nevetünk egyet, de ő ilyen lökött srác, de jó humora van nagyon. Ja meg van egy másik na, ő viszont tetszik nagyon is. De ő meg olyan csendes, jég típus mint én vagyok. De helyes nagyon. Vele "szia, szia" és ennyi. Mondjuk valamelyik nap mosolygott aranyosan, meg valamit kérdezett amire én poénkodtam egyet, nevettünk és kész. De ő pl nem közeledik, pedig őt szívesen fogadnám....
az van hogy aki kicsit jobban néz ki az átlagnál arra lecsapnak mint gyöngytyúk a takonyra :D
engem ezért kugliztak ki az egyik melóhelyről szerintem... az elvtársnők nem bírták elviselni hogy az összes hím körülöttem volt mint a muslica... bár én nem élveztem hanem szintén kínosan éreztem magam, de jobb ha hozzászoksz, idővel ha helyrerakod a fejüket akár még jól is jöhet :)
A fórumindító elég light-os IQ-val rendelkezhet, a kiírt témáit nézve....
És csak enyhén fogalmaztam....
Addig örülj, amíg ilyen kedvesek hozzád!!
Legyél te is az és 1:1
Kicsit többet képzelsz be egy kedves üdvözlésbe, mint kellene.
Tényleg inkább örülj annak, hogy egy barátságos csapatban dolgozhatsz.
Örülnöd kéne, mert ugyanennyi erővel meg is keseríthetnék az életed!
Próbáld meg jól "kezelni" a tolakodó srácot, és ha te is kedves, udvarias vagy, nem lesz semmi baj!
Sok szerencsét kívánok :)
További ajánlott fórumok:
- Depressziós vagyok, életunt, mert nincs munkahelyem.
- Egyedül vagyok a munkahelyemen és nagyon félek, hogy bejön egy gömbvillám ide. Mit tegyek?
- Én vagyok a legsármosabb férfi a munkahelyemen.
- Gyeden vagyok, megszünik a munkahelyem tud valaki segíteni? Mire számíthatok most?
- Tíz éve dolgozom egy helyen, most gyesen vagyok, a gyes idején dolgozhatom más munkahelyen?
- Gyesen vagyok, megszűnt a munkahelyem. Mikor kell jelentkeznem a Munkaügyi központba? Gyes után vagy már most?